Σάκης Ζάχος: «Αυξήθηκε το delivery, αλλά τι να το κάνεις;»

Διανύουμε αναμφίβολα μια εξαιρετικά δύσκολη περίοδο εξαιτίας της πανδημίας, με τους ιδιοκτήτες των καταστημάτων της εστίασης να βρίσκονται σε απόγνωση, καθώς προσπαθούν να βρουν τρόπο να επιβιώσουν, μιας και το δεύτερο lockdown αποτέλεσε βαρύ πλήγμα για τις επιχειρήσεις τους.

Το ενθαρρυντικό στοιχείο για τους καταστηματάρχες που διατηρούν καφετέριες, είναι ότι αυξήθηκε η ζήτηση του delivery και του “take away”, καθώς ο κόσμος δεν μπορεί να στερηθεί την απόλαυση του καφέ, έστω και από το σπίτι του.

Τον κώδωνα του κινδύνου για το μέλλον των καταστημάτων καφέ κρούει ο Θανάσης Ζάχος

Ο γνωστός ιδιοκτήτης του Libro cafe Θανάσης Ζάχος, μιλώντας στο trikalafocus, δήλωσε πως το “take away” κατά την διάρκεια του λουκέτου στην εστίαση, έως αυτήν την στιγμή, έχει αυξηθεί κατά 50%, τονίζοντας μολαταύτα, πως τα κέρδη δεν είναι τα προσδοκόμενα, μιας και επαρκούν απλά για να καλύψουν κάποιες βασικές καθημερινές ανάγκες. «Η βασική μας ικανοποίηση έγκειται στο γεγονός οτι οι φίλοι μας δεν στερούνται τον αγαπημένο τους καφε στις μέρες της καραντίνας» πρόσθεσε με νόημα.

Τέλος συμπλήρωσε πως ο λόγος που κρατάνε τα μαγαζιά τους ανοιχτά, είναι περισσότερο για ψυχολογικούς λόγους, με την αισιοδοξία πως θα καταφέρουν να ξεπεράσουν αυτήν την κρίσιμη κατάσταση το συντομότερο.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia