Σάκης Νικογιάννης: Ο “ζωντανός” θρύλος του Αμπελοχωρίου!

Παρέμεινε στο θρόνο του ο “βασιλιάς” του Αμπελοχωρίου Σάκης Νικογιάννης, καθώς θριάμβευσε στην κυριολεξία στις πρόσφατες κοινοτικές εκλογές.

Ο πρόεδρος Σάκης Νικογιάννης σε συνεδρίαση της ΝΟΔΕ.

Το “άστρο” του υπερηχητικού πρόεδρου έθελξε πολλά μάτια στην τοπική Νέα Δημοκρατία με αποτέλεσμα να συζητούν έντονα στο παρασκήνιο για την εργατικότητα του αλλά και την προσήλωση στο κόμμα που πιστεύει.

Μια ξεχωριστή συνεργασία που αποδίδει καρπούς!

Ο Σάκης Νικογιάννης βρίσκεται στο πλευρό του αντιπεριφερειαρχή Τρικάλων Χρήστου Μιχαλάκη με τον οποίο έχουν αναπτύξει στενή και αγαστή συνεργασία, οι καρποί της οποίας είναι ορατοί στην δημοτική ενότητα Καστανιάς! Πολλές οι σειρήνες που ηχούν στα αυτιά του Σάκη Νικογιάννη…φήμες τον θέλουν έτοιμο να βάζει πλώρη για την Περιφέρεια Θεσσαλίας…κρατήστε το αυτό… το μέλλον είναι κοντά…όλοι θέλουν λίγο από τον Σάκη!

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, στέκεται, δέντρο και υπαίθριες δραστηριότητες

Αγαπημένοι μου Συγχωριανοι,
θα ήθελα θερμά να σας ευχαριστήσω, για την τιμή που μου κάνατε να με Τιμήσετε για άλλη μια φορά με την ψήφο σας και να ανανεώσετε την θητεία μου για τα επόμενα τέσσερα συναπτά έτη. 
Με την Δύναμη που μου δώσατε σήμερα, σας υπόσχομαι ότι θα συνεχίσω το έργο μου με τον ίδιο και με περισσότερο ζήλο ώστε βήμα- βήμα να βελτιώσουμε της συνθήκες στην καθημερινή μας ζωή, για ένα πιο λειτουργικό και πιο όμορφο ΑΜΠΕΛΟΧΏΡΙ.

Με θερμές ευχαριστίες,
Ο Πρόεδρος Τ.Κ. Αμπελοχώριου
Αθανάσιος Νικογιαννης του Ηλία.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia