Σάκης Ξάφος: Υπέρ της συνεργασίας ΣΥΡΙΖΑ-ΚΙΝΑΛ για το Δήμο Τρικκαίων

Υπέρ της συνέχισης της συνεργασίας ΣΥΡΙΖΑ-ΚΙΝΑΛ για το Δήμο Τρικκαίων τάσσεται το μέλος της νομαρχιακής ΣΥΡΙΖΑ Σάκης Ξάφος, χωρίς να αποκλείει και δική του ενασχόληση, όπως δήλωσε χαρακτηριστικά σήμερα στη Λέσχη 97,6 :

« Εγώ στην παρούσα φάση δεν έχω πρόθεση να ξαναβάλω υποψηφιότητα για βουλευτής, θα στηρίξω ενεργά όμως το κόμμα στο οποίο ανήκω. Πιθανόν να ασχοληθώ με την αυτοδιοίκηση, θα το δούμε εν καιρώ. Θα ήθελα να ασχοληθώ με τον Δήμο γιατί ήμουν και παλιότερα, απλά βλέπω με λύπη ότι αυτό που ξεκινήσαμε το 2019 σαν μια προσπάθεια συνεννόησης των προοδευτικών δυνάμεων, τορπιλίζεται από πολλούς ανθρώπους. Οι ίδιες οι δυνάμεις που υποτίθεται στήριξαν το εγχείρημα μας, στην ουσία δεν το στήριξαν, όπως δηλαδή ένα μέρος του τοπικού ΚΙΝΑΛ και ένα μέρος του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ.

Εμείς στον ΣΥΡΙΖΑ  με ομόφωνη απόφαση της νομαρχιακής στηρίζουμε την κοινή προσπάθεια για έναν αξιόμαχο συνδυασμό, παρά τις διαφορετικές αφετηρίες της κεντρικής πολιτικής σκηνής. Εγώ προσωπικά υποστηρίζω ότι στο Δήμο πρέπει να υπάρχει ένας συνδυασμός ευρύτερης προοδευτικής αποδοχής, όχι στενά κομματικοποιημένος.»

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia