Σήμερα η κεντρική εκδήλωση του 46ου Φεστιβάλ ΚΝΕ-Οδηγητή στα Τρίκαλα

Προσαρμοσμένη  στις συνθήκες της πανδημίας –με όλα τα μέτρα προστασίας 

Φέτος το Φεστιβάλ της ΚΝΕ και του “Οδηγητή”  είναι …αλλιώς! 

     Προσαρμόζουμε τις εκδηλώσεις στις συνθήκες της πανδημίας , τηρώντας όλα τα μέτρα για την προστασία της υγείας των συμμετεχόντων.

Το ΚΚΕ και η ΚΝΕ, με αίσθημα ευθύνης, πήραμε από την πρώτη στιγμή της εκδήλωσης της πανδημίας στη χώρα μας όλα τα απαραίτητα μέτρα, προσαρμόζοντας τη λειτουργία και τη δράση μας, για να προφυλάξουμε σε αυτές τις ιδιαίτερες συνθήκες την υγεία των μελών και φίλων του Κόμματος και της ΚΝΕ. Έτσι θα κάνουμε και στο Φεστιβάλ.

Η κεντρική εκδήλωση του 46ου Φεστιβάλ ΚΝΕ-Οδηγητή, παίρνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας,

θα πραγματοποιηθεί σήμερα 11 Σεπτέμβρη

στον κατάλληλα διαμορφωμένο χώρο  του Υπαίθριου Θεάτρου στο Φρούριο Τρικάλων

Η είσοδος του χώρου για το κοινό θ’ ανοίξει στις 7:30μμ & το πρόγραμμα των εκδηλώσεων ξεκινά στις 8:30μμ

Συγκεκριμένα: 8:30μμ –Μουσικό αφιέρωμα στο Θάνο Μικρούτσικο από ορχήστρα Τρικαλινών μουσικών ,αποτελούμενη από τους :Καρέτσου Λίνα (φωνή) , Λατσάρα Δημήτρη (Μπάσο), Μαγκλάρα Παναγιώτη (πιάνο), Σέγγη Ηλία(κλαρίνο), Σταμπασίδη Ντίνα(κιθάρα)

9:30μμ -Πολιτική Ομιλία από τον Τηλέμαχο Δημουλά , μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ

10 μμ – Συναυλία με τις καλύτερες στιγμές  της Ελληνικής μουσικής , ξεκινώντας από έντεχνο και λαϊκό τραγούδι και περιδιαβαίνοντας  στους δρόμους δημιουργιών εμπνευσμένων  από τις αγωνίες και τη ζωή του λαού, την πάλη της εργατιάς , τον απελευθερωτικό και τον πολιτικό αγώνα. Τη συναυλία επιμελείται ορχήστρα με με γνωστούς μουσικούς της περιοχής μας : Μήνια Λιάνα (φωνή ,φλάουτο) ,Μοδέστου Χρήστος(φωνή) , Ντάκος Σωτήρης (κιθάρα) , Μαγκλάρας Παναγιώτης (πιάνο) , Τριανταφύλλου Δημήτρης(μπουζούκι)

  • Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων του Φεστιβάλ οι επισκέπτες του θα το παρακολουθούν αποκλειστικά καθιστοί, με τις απαραίτητες αποστάσεις.
  • Ο χώρος του υπαίθριου θεάτρου είναι ήδη διαμορφωμένος – με αφαίρεση καθισμάτων για να τηρούνται οι απαραίτητες αποστάσεις. 
  • Στην είσοδο θα προσφέρονται μάσκες στους συμμετέχοντες 
  • Κατά την είσοδο των επισκεπτών στο Φεστιβάλ θα γίνεται θερμομέτρηση, ενώ θα υπάρχουν και αντισηπτικά ανά μικρές αποστάσεις.
  • Μέλη της ΚΝΕ θα φροντίζουν για τη ροή του κόσμου, την τήρηση των αποστάσεων και την αποφυγή του οποιουδήποτε συνωστισμού, την τήρηση υγιεινής στις τουαλέτες κλπ.
  • Στους χώρους διεξαγωγής του Φεστιβάλ θα υπάρχει υγειονομικό προσωπικό, με γιατρό και νοσηλευτές.

Επίσης, στα πλαίσια του Φεστιβάλ θα λειτουργεί βιβλιοπωλείο ,καθώς και  χώρος που μπορεί ο καθένας να προμηθευτεί νερό και αναψυκτικά  πραγματοποιηθούν και οι εξής εκδηλώσεις :

Καλούμε τη νεολαία, με τη συμμετοχή της στο 46ο Φεστιβάλ ΚΝΕ-Οδηγητή, να δώσει αποφασιστική απάντηση στην κυβέρνηση, το κράτος και το σύστημα, που της κουνάνε το δάχτυλο, για να κρύψουν τις εγκληματικές ευθύνες τους. Να στείλει δυναμικό μήνυμα «οργανωμένης απειθαρχίας» στη βαρβαρότητα που ζούμε, στη χρεοκοπημένη πολιτική εξυπηρέτησης των λίγων σε βάρος των πολλών!

 Η νεολαία δε φιμώνεται! Φέτος απέδειξε ότι «…και τα καλυμμένα στόματα βγάζουν φωνή»! Με την επιτυχία του 46ου Φεστιβάλ ΚΝΕ-Οδηγητή τη φωνή αυτή θα τη δυναμώσουμε για μέτρα προστασίας της υγείας και των δικαιωμάτων μας, για να μην πληρώσουμε ξανά την κρίση του συστήματος, για την απεμπλοκή της χώρας μας από τα επικίνδυνα ιμπεριαλιστικά σχέδια ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ.

Το σύνθημα του 46ου Φεστιβάλ ΚΝΕ-Οδηγητή, «Σοσιαλισμός, για να μπορούμε να ανασαίνουμε, για να νικήσει η ζωή!», θα ακουστεί δυνατά!

T.Σ Τρικάλων 

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia