Σειρά επαφών του Στέλιου Κονταδάκη στα Τρίκαλα – Ικανοποιημένος ο Διευθυντής του Κυριάκου Μητσοτάκη

Την Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων επισκέπτεται σήμερα Παρασκευή 25-06-2021 ο διευθυντής του πολιτικού γραφείου του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Πρώτος σταθμός της περιοδείας του Στέλιου Κονταδάκη ήταν το Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων όπου συναντήθηκε με τον Διοικητή του νοσηλευτικού ιδρύματος Κώστα Γρηγορίου και μέλη του ΔΣ. Ο γραμματέας οργανωτικού της ΝΔ ενημερώθηκε λεπτομερώς για τη λειτουργία του νοσοκομείου και συνεχάρη τον Διοικητή για την οργάνωση και το συντονισμό στην αντιμετώπιση της πανδημίας του κορονοιού.

Στη συνέχεια ο στενός συνεργάτης του Κυριάκου Μητσοτάκη μετέβη στο κτήριο της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων όπου και συναντήθηκε σε εγκάρδιο κλίμα με τον αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων Χρήστο Μιχαλάκη. Τον κ. Κονταδάκη συνοδεύσαν οι Κώστας Τρέλης, πρόεδρος της ΔΕΕΠ Τρικάλων της ΝΔ, Μιχάλης Μπαγιώτης, αναπληρωτής γραμματέας Οργανωτικού Θεσσαλίας της ΝΔ και Γιάννης Κουτσονάσιος γραμματέας της τοπικής ΔΕΕΠ.

Όπως ήταν αναμενόμενο η συζήτηση περιστράφηκε γύρω από τις θετικές εξελίξεις που αφορούν το βόρειο κομμάτι του αυτοκινητόδρομου του Ε 65 καθως και τα αναπτυξιακά έργα που έχουν δρομολογηθεί από την Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Ακολούθησε επίσκεψη του κ.Κονταδάκη στον Δήμαρχο Τρικκαίων Δημήτρη Παπαστεργίου, για την οποία έχετε ήδη ενημερωθεί σε προγενέστερη ανάρτηση του trikalafocus.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia