Σεμινάριο από τους «Μαχητές Τρικάλων»με τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή Chico Mendes. (φωτ.)

Ο Αθλητικός Σύλλογος «Μαχητές Τρικάλων» (Kerasovitis Team) διοργάνωσε στα Τρίκαλα, την Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2019, με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή από αποστολές από διάφορες πόλεις της κεντρικής και βόρειας Ελλάδο, σεμινάριο «Brazilian Jiu – Jitsu (BJJ)” με εισηγητή τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή 2017, Chico Mendes.

Σκοπός του Σεμιναρίου ήταν η συνεχής αναβάθμιση της τεχνικής κατάρτισης των Αθλητών του Συλλόγου, από έναν άνθρωπο που έχει παίξει σημαντικό ρόλο στην διάδοση του αθλήματος στην Ευρώπη και υπεύθυνο της «Check Mat» για την Ελλάδα. 

Οι συμμετέχοντες είχαν την μοναδική ευκαιρία να εκπαιδευτούν, εκτός από τις τεχνικές πυγμαχίας, Kick – Boxing, Παγκράτιο / MMA στις οποίες προπονούνται καθημερινά στο Σύλλογο να προπονηθούν και σε τεχνικές εδάφους στο BJJ 

Ο Σύλλογος «Μαχητές Τρικάλων» (21ης Αυγούστου και Τσιτσάνη , Κεντρική Πλατεία, 2ος όροφος) , είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος της «Check Mat» στα Τρίκαλα και ανήκει στην οικογένεια της «Check Mat Hellas Myrmidones». Η «Check Mat» είναι μια παγκόσμια ομάδα «BJJ» την οποία δημιούργησε ο ζωντανός θρύλος του αθλήματος, ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής Leo Vieira.

Τέτοιες δράσεις, με αθλητές μάλιστα παγκόσμιας αναγνώρισης, συμβάλλουν σημαντικά στη βελτίωση της τεχνικής κατάρτισης των αθλητών και αποτελούν τα ‘κλειδιά’ για τις μεγάλες επιτυχίες του Συλλόγου τόσο σε πανελλήνιους όσο και διεθνείς αγώνες ενώ παράλληλα αναδεικνύουν την πόλη μας. 

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia