Σεμινάριο διαιτησίας στα Τρίκαλα με ομιλητή τον Κώστα Κορομηλά.

Πανθεσσαλικο Σεμινάριο διαιτησίας διοργάνωσε την Κυριακή στα Τρίκαλα η ΕΣΚΑΘ (Ένωση Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Θεσσαλίας) σε συνεργασία με τους συνδέσμους διαιτητών καλαθοσφαίρισης Τρικάλων και κριτών καλαθοσφαίρισης Τρικάλων.

Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε στο Επιμελητήριο με κεντρικό ομιλητή τον καθηγητή διαιτησίας, πρώην διεθνή διαιτητή και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας της Ε.Ο.Κ Κώστα Κορομηλά. Βασική παραίνεση του ομιλητή προς τους διαιτητές ήταν οι τελευταίοι να κερδίζουν με τη συμπεριφορά τους την εκτίμηση των παραγόντων και να μην παραδίδουν παιχνίδι στα χαρτιά.

Η ατζέντα του σεμιναρίου περιελάμβανε ανάλυση των κανονισμων, διεξοδική συζήτηση για τη διαχείριση του παιχνιδιού, με έμφαση στη συμπεριφορά καθώς και στις ειδικές καταστάσεις που δημιουργούνται κατά την διάρκεια του αγώνα. Επίσης, ο κ. Κορομηλάς απάντησε στις ερωτήσεις των παρευρισκομένων.

Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Τρικκαίων, Άκης Αναστασίου και ο πρόεδρος συνδέσμου διαιτητών νομού Τρικάλων, Γιάννης Δημουλάς, είχαν σημαντική συμβολή στην επιτυχημένη εκδήλωση.

Τις εργασίες του σεμιναρίου, εκτός των διαιτητών του τοπικού συνδέσμου, παρακολούθησαν αθλητές, προπονητές, παράγοντες ομάδων αλλά και όλοι όσοι εμπλέκονται με το άθλημα της Καλαθοσφαίρισης στη Θεσσαλία.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia