Σε εξέλιξη ο καθαρισμός τριγωνικών τάφρων και ερεισμάτων στο επαρχιακό και εθνικό δίκτυο των Τρικάλων από την Περιφέρεια Θεσσαλίας

Σε εξέλιξη βρίσκονται από την Περιφέρεια Θεσσαλίας οι εργασίες για τον καθαρισμό και τη μόρφωση τριγωνικών τάφρων και ερεισμάτων στο οδικό δίκτυο της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων. Οι παρεμβάσεις υλοποιούνται σε συνολικό μήκος 575 χλμ του εθνικού και επαρχιακού δικτύου και εντάσσονται στον ολοκληρωμένο σχεδιασμό της Περιφέρειας Θεσσαλίας ύψους 5,2 εκατ. ευρώ για την ενίσχυση της οδικής ασφάλειας στο δίκτυο αρμοδιότητας της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων. Ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός μαζί με τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Τρικάλων Χρήστο Μιχαλάκη ενημερώθηκαν για την πορεία των εργασιών που βρίσκονται σε εξέλιξη στο επαρχιακό δίκτυο Κρηνίτσας – Αρδανίου.

«Σε συνεργασία με τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Τρικάλων Χρήστο Μιχαλάκη, τους Περιφερειακούς Συμβούλους και τις τεχνικές μας υπηρεσίες έχουμε σε εξέλιξη ένα εκτεταμένο πρόγραμμα ενίσχυσης της οδικής ασφάλειας στο εθνικό και επαρχιακό δίκτυο αρμοδιότητα μας στην Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων» δηλώνει ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός. «Μετά την ολοκλήρωση της ασφαλτόστρωσης σε σημεία του ορεινού όγκου της Πύλης αλλά και σε άλλα σημεία του οδικού δικτύου συνεχίζουμε με τις εργασίες του καθαρισμού τριγωνικών τάφρων και ερεισμάτων. Η Περιφέρεια Θεσσαλίας έχει το καλύτερο και ασφαλέστερο οδικό δίκτυο στη χώρα κι αυτό γίνεται μέσα από μία συστηματική και οργανωμένη προσπάθεια. Τα δημόσια έργα είναι μια συνεχής μάχη δυσκολιών» προσθέτει ο Περιφερειάρχης.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia