Σε εορταστικό κλίμα η κοπή πίτας της γαλακτοβιομηχανίας LA FARM (Εικόνες)

Σε όμορφο και άκρως εορταστικό κλίμα παρουσία πλήθους κόσμου, εκπροσώπων της πολιτικής, επιχειρηματικής και κοινωνικής ζωής του τόπου και εργαζομένων, πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου η εκδήλωση κοπής πίτας της εταιρείας LAFARM στο κατάμεστο κοσμικό κέντρο «Memories Hall».

Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα ευλόγησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. Χρυσόστομος, ενώ σύντομους χαιρετισμούς απηύθυναν ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κώστας Σκρέκας, ο Δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου και ο Δήμαρχος Πύλης Κώστας Μαράβας.

Στη συνέχεια ο ιδιοκτήτης της βιομηχανίας γάλακτος LAFARM Βαγγέλης Πλεξίδας ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους για την τιμή να παραστούν στην εκδήλωση, καθώς και για την εμπιστοσύνη που δείχνουν οι καταναλωτές στα προϊόντα της εταιρείας, εδώ και πολλά χρόνια. Τόνισε δε πως αυτά τα δύο χρόνια που διήρκησε η πανδημία, η εταιρεία κατάφερε να σταθεί στα πόδια της, ενώ έκλεισε την σύντομη ομιλία του με το απόφθεγμα του Νίτσε «Ότι δεν σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό…», για να εισπράξει το θερμό χειροκρότημα του κοινού.

Ακολούθησε η βράβευση των γαλακτοπαραγωγών που συνεργάζεται η εταιρεία για την συγκέντρωση γάλακτος, από τις κόρες του Βαγγέλη Πλεξίδα Έλενα και Αθανασία.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia