Σε ετοιμότητα για μια ακόμα φορά ο Δήμος Πύλης

Στην αντιμετώπιση του νέου κύματος χιονιά στον ορεινό όγκο

Το Σαββατοκύριακο 19/20 Μαρτίου, τα μηχανήματα του Δήμου Πύλης απλώθηκαν σε όλο το μήκος και πλάτος των ορεινών Κοινοτήτων, υπό τον συντονισμό του αρμόδιου Αντιδήμαρχου Πολιτικής Προστασίας και Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Χρήστου Ζιάκα, με σκοπό τον εκχιονισμό των δρόμων, δημοτικών, δημοσίων και αγροτικών και τη ρίψη αλατιού εκεί που χρειαζόταν για την διευκόλυνση των τουριστών και βασικά των κατοίκων στις έδρες των Δημοτικών Ενοτήτων Πινδέων και Αιθήκων.

Επίσης κατά την διάρκεια της επιχείρησης του εκχιονισμού γινόταν επί τόπου και ανεφοδιασμός με καύσιμα στα μηχανήματα του Δήμου, ενώ η προμήθεια του αλατιού από την αρμόδια Αντιδημαρχία είναι αρκετή για την αντιμετώπιση νέας καταιγίδας αν χρειαστεί.

Μαζί με τον Αντιδήμαρχο κ. Χρήστο Ζιάκα συνεργάστηκαν οι Πρόεδροι των Τοπικών Κοινοτήτων Κοτρωνίου κ. Φώτιος  Καραταίρης, Ελάτης κ. Κων/νος Μπρίζης, Περτουλίου  Δημήτριος Παπαχαραλάμπους, Νεραιδοχωρίου κ. Απόστολος Μαργαρίτης, Βροντερού Νίκος Χρυσόμαλλος και Αγίου Προκοπίου κ. Γεώργιος Αλέξης.

Επίσης στο Χιονοδρομικό Κέντρο Περτουλίου όλα λειτούργησαν κανονικά χωρίς προβλήματα με την παρουσία αρκετών επισκεπτών, που απόλαυσαν για μια ακόμα φορά το μαγευτικό χειμωνιάτικο τοπίο.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia