Σε καρότσα τζιπ ανέβηκε ο Γιώργος Άμυράς – Εξόρμησε στο δίκτυο μονοπατιών Περτουλίου

Πραγματοποιήθηκαν με κάθε επισημότητα το μεσημέρι της Κυριακής στο Περτούλι από τον υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κώστα Σκρέκα, τα εγκαίνια τριών νέων μονοπατιών. Στην τελετή των εγκαινίων χοροστάτησε ο Αρχιερατικός Επίτροπος Πύλης π. Δημήτριος Κατσαρός παρουσία του υφυπουργού Γιώργου Αμυρά του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστού, του αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων Χρήστου Μιχαλάκη, του βουλευτή της ΝΔ Γιώργου Λιούτα, του Δημάρχου Πύλης Κώστα Μαράβα, του Δημάρχου Τρικκαίων Δημήτρη Παπαστεργίου, του δασάρχη Βασίλη Αλεξίου και υπηρεσιακών παραγόντων.

Στη συνέχεια πραγματοποίησαν πεζοπορία στις τρεις κύριες περιηγητικές διαδρομές συνολικού μήκους 16χλμ και ακολούθως επέστρεψαν στην πλατεία Περτουλίου.

Την παράσταση βέβαια “έκλεψε” ο Υφυπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιώργος Άμυράς, καθώς ανέβηκε στην καρότσα ενός 4×4 για περισσότερη επαφή με το απαράμιλλης ομορφιάς φυσικό περιβάλλον.

Πρόκειται για τρια μονοπάτια τα οποία καθαρίστηκαν, έγιναν παρεμβάσεις για την βατότητα τους και σηματοδοτήθηκαν. Μάλιστα έχει δημιουργηθεί βάση δεδομένων για κινητά ώστε να μπορούν οι επισκέπτες να έχουν άμεση και ολοκληρωμένη ενημέρωση για την μοναδική εμπειρία που προσφέρει η περιπατητική διαδρομή στο Περτούλι.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia