Σε κρίσιμη κατάσταση η “Ματούλα” των ταξιτζήδων.

Βαρύ ήταν σήμερα το κλίμα στην πιάτα της οδού Αμαλίας μεταξύ των οδηγών ραδιοταξί, λόγω του σοβαρού τραυματισμού της αγαπημένης τους “Ματούλας” που χτυπήθηκε από αυτοκίνητο ενώ αναζητούσε ¨καταφύγιο” κοντά στη ζεσταμένη μηχανή.Η μασκότ των οδηγών δεν πρόλαβε να αντιδράσει με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά στην κοιλιά και στο πισω δεξι πόδι.

Ο κ. Γιώργος Γκόντας που την φροντίζει καθημερινά με ξηρά τροφή και καθαρό νερό, μετέφερε την άτυχη γατούλα σε κτηνίατρο όπου και τις παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Το τραύμα στη κοιλιά θα επουλωθεί με τον καιρό, όμως το πρόβλημα εντοπίζεται στο άκρο και σύμφωνα με τον κτηνίατρο πρέπει να χειρουργηθεί. Το δε, κόστος υψηλό, καθώς απαιτούνται 250 ευρώ, ποσό διόλου ευκαταφρόνητο για τους οδηγούς ταξί που μοχθούν ολημερίς για το μεροκάματο.

Σήμερα, πληροφορηθήκαμε ότι της έγινε και η σχετική ένεση από τους ταξιτζήδες και ευχόμαστε να πάνε όλα κατ’ ευχήν για την ‘Ματούλα”, που έχει να φροντίσει και (4) μικρά που κουρνιάζουν στην βλάστηση γύρω απο το άγαλμα του Κανάρη. Τα γατάκια έχουν την αγάπη και αφοσίωση των ανθρώπων της πιάτσας!

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia