Σε μια ζεστή εκδήλωση έκοψε πίτα ο Ερυθρός Σταυρός Τρικάλων. (φωτ.& video)

Μέσα σε άκρως φιλική και οικογενειακή ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής, στην κατάμεστη αίθουσα του Φρουρίου, η καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Περιφερειακού Τμήματος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Τρικάλων!

Την πίτα ευλόγησε ο πρωτοσύγκελος, Αλέξιος Κανίνας, που μετέφερε και τις ευλογίες του Μητροπολίτη Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσοστόμου, ευχήθηκε καλή χρονιά με υγεία και δύναμη στην Πρόεδρο και σε όλους τους εθελοντές.

Για τους σκοπούς του ΕΕΣ μίλησε η πρόεδρος του παραρτήματος Τρικάλων, Βανέσσα Μηλιώνη, η οποία προέβη σε ένα σύντομο απολογισμό για την πλούσια δράση του και ευχαρίστησε όλους όσους στηρίζουν το έργο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, μεταξύ άλλων, οι βουλευτές Κατερίνα Παπακώστα και Σάκης Παπαδόπουλος, οι αντιδήμαρχοι Τρικκαίων, Γιώργος Ζιώγας, Κοτρώνη-Μπαλοδήμου Γεωργία και Αχιλλέας Λασπάς, οι δημοτικοί σύμβουλοι Μιχάλης Λάππας, Βασίλης Κρανιάς, Σοφία Αλεστά, η περιφερειακή σύμβουλος Δήμητρα Νάτσινα, ο πρώην βουλευτής Ηλίας Βλαχογιάννης, ο πολιτευτής Μικέλης Χατζηγάκης, η Αντιπρόεδρος του Χρονίων Παθήσεων, Ντίνα Δήμα, ο Αστυνομικός Δ/ντης Τρικάλων, Γιώργος Σπηλιόπουλος και πολλοί εκπρόσωποι αρχών και φορέων του νομού Τρικάλων.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia