Σε Νοσοκομείο και Κατάστημα Κράτησης Τρικάλων η Χρυσάνθη Γάλλου-Δαλκαφούκη.

Η Χρυσάνθη Γάλλου Δαλκαφούκη κατά την επίσκεψή της στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων συνομίλησε με το ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό ανθρώπινο δυναμικό που δίνει καθημερινά τον καλύτερο εαυτό του στην φροντίδα των ασθενών. Τα προβλήματα όμως παραμένουν δισεπίλυτα τόσο στο σύνολο τεχνικών μέσων, υλικών και υποδομών όσο και σε έλλειψη προσωπικού. Για μας αποτελεί πρώτη προτεραιότητα η κάλυψη των αναγκών προκειμένου να εξασφαλισθεί η αξιοπρέπεια και ο σεβασμός των ασθενών αλλά και το κατάλληλο εργασιακό περιβάλλον.
Η Υγεία που θέλει η ΝΔ είναι μια υγεία στην υπηρεσία του πολίτη.

Το μέλος του μητρώου στελεχών της Νέας Δημοκρατίας και υποψήφια βουλευτής Τρικάλων Χρυσάνθη Γάλλου Δαλκαφούκη, επισκέφτηκε χθες το Κατάστημα Κρατησης Τρικάλων.

Όπως και η ίδια λέει ένα κατάστημα γνωστό για τις υψηλές υπηρεσίες σωφρονισμού που παρέχει στην κοινωνία μας παρά τις ελλείψεις σε υποδομές και προσωπικό. Σε όλες αυτές τις δυσκολίες έρχεται να προστεθεί και ο κατάπτυστος νόμος Παρασκευόπουλου για τον οποίον ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεσμεύτηκε ότι θα τον καταργήσει με το που θα γίνει κυβέρνηση η Νέα Δημοκρατία. <<Ας αφήσουμε αυτούς τους άξιους ανθρώπους να εκτελέσουν το καθήκον τους μακριά από μικροπολιτικές σκοπιμότητες>>

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia