Σε χαρούμενη ατμόσφαιρα η κοπή πίτας στο ΚΑΠΗ της Μουριάς

Σε ευχάριστο και οικογενειακό κλίμα πραγματοποιήθηκε σήμερα του Αγίου Αχιλλίου, η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του ΚΑΠΗ Κοινότητας Μουριάς, προς τιμήν των ανθρώπων της 3ης ηλικίας.

Εγκάρδιο χαιρετισμό απηύθυνε ως οικοδεσπότης, ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Μουριάς Δημήτρης Γιαννουλάκος, ο οποίος αφού ευχαρίστησε όσους συνέβαλαν στην επιτυχία της εκδήλωσης, αναφέρθηκε στην άριστη συνεργασία με τους εκπροσώπους της δημοτικής αρχής για την αντιμετώπιση των προβλημάτων.

Ο Δήμαρχος Πύλης Κώστας Μαράβας, κατά τον χαιρετισμό του ευχήθηκε σε όλους να είναι υγιείς και εξήρε τους ανθρώπους του ΚΑΠΗ που το κρατούν «ζωντανό» εδώ και πολλά χρόνια. Τόνισε δε, πως τόσο ο ίδιος όσο και η δημοτική αρχή θα είναι στο πλευρό των συνδημοτών της Τρίτης ηλικίας, στηρίζοντας τις δράσεις τους.

Στη ζεστή εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης η Αντιδήμαρχος Υγείας Χαρά Καλιώρα, ο Αντιδήμαρχος Αγροτικής Ανάπτυξης & Πολιτικής Προστασίας Χρήστος Ζιάκας, η πρόεδρος ΟΚΠΑΔ Πύλης Μαρίνα Πανάγου, ο επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης Βαλάντης Τσιούτσιας και ο δημοτικός συμβουλος Πύλης Κώστας Τσιαμπαλής.

Την πίτα ευλόγησε ο Πάτερ Θωμάς Τζερεμές, ενώ ξεχωριστό τόνο έδωσε η Βάνα Τσιαπάρα, ψάλτρια της Μουριάς.

Ο ΟΚΠΑΔ Δήμου Πύλης πρόσφερε δύο δώροεπιταγές αξίας 50 ευρώ για αγορά κρεάτων από το κρεοπωλείο Μπάγγος στη Μουριά, δωροεπιταγή 30 ευρώ για αγορά αγαθών από το μίνι μάρκετ η Γειτονιά στη Μουριά, 2-3 κιλά λευκό και κόκκινο κρασί από Κελάρι Περγαντή στην Πύλη και μια τούρτα παγωτό από το Ζαχαροπλαστειο Ζούρτος στην Πηγή.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia