Σημαντική εκδήλωση για την Ειρήνη στα Τρίκαλα

Μια βραδιά για την ειρήνη με φόντο την Ομπρέλα Ζογγολόπουλου στα Τρίκαλα, μια βραδιά για το άθλημα της πάλης, τη Μικρασιατική Καταστροφή και τον Απόστολο Καλδσρα. Αυτή τη βραδιά απόλαυσαν τρικαλινοί /ες την Τρίτη 5 Ιουλίου 2022, στο πλαίσιο δράσεων του 4ου Meteora Wrestling Academy.


Ο Δήμος Τρικκαίων στηρίζοντας τη διοργάνωση, μετείχε με την ορχήστρα του Δημοτικού Ωδείου Τρικάλων που απέδωσε τραγούδια για τη Μικρασιατική Καταστροφή και του τρικαλινού συνθέτη Απόστολου Καλδάρα, τα 100 χρόνια από τη γέννηση του οποίου τιμώνται φέτος, το 2022.

Κυρίαρχο στην εκδήλωση, η αναφορά στην Ειρήνη, ως αναγκαιότητα και ως απαραίτητη προϋπόθεση για την ανάπτυξη των λαών και των χωρών. Εντυπωσιακή η αναδρομή από τους διοργανωτές του Meteora Wrestling Academy,
στην πορεία του αθλήματος της πάλης ανά τους αιώνες, μέσα από αναπαραστάστεις αγώνων με τη συμμετοχή αθλητών και αθλητριών. Τον Δήμο Τρικκαίων εκπροσώπησαν, οι αντιδήμαρχοι Εφη Λεβέντη και Γιώργος Καταβούτας, και ο αντιπρόεδρος του Μουσείου Τσιτσάνη, Μιχάλης Λάππας. 

Από το γραφείο Τύπου του Δήμου Τρικκαίων

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia