Σημαντική παρουσία στελεχών του Θεόδωρου Χήρα στο 1ο ΓΟΜΦΟΙ Trail

Διακρίνεται ο επικεφαλής της παράταξης Πύλης Όραμα Θεόδωρος Χήρας, πλαισιωμένος από το στέλεχος και επιχειρηματία Γιώργο Καρακικέ, τον πρόεδρο του Συλλόγου Εμπόρων Γόμφων Αχιλλέα Γκουγκουμάτη και τον Διευθυντή του Κέντρου Υγείας Πύλης Γιάννη Κουτσονάσιο.

Πληθωρική ήταν η παρουσία στελεχών της παράταξης Πύλης Όραμα του υποψηφίου Δημάρχου Πύλης Θεόδωρου Χήρα, στο 1ο ΓΟΜΦΟΙ Trail που διεξήχθη την περασμένη Κυριακή, στην Τοπικη Κοινότητα Γόμφων με πρωτοβουλία του δραστήριου Πολιτιστικού και Μορφωτικού Συλλόγου Γόμφων.

Τα συγχαρητήρια του Θεόδωρου Χήρα στους συμμετέχοντες Παυσανία Πούλιο και Μανώλη Ναχνία, που στηρίζουν τον συνδυασμό «Πύλης Όραμα».

Αρκετά δυνάμει υποψήφια στελέχη του συνδυασμού και δημότες που στηρίζουν την παράταξη ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα των διοργανωτών όπου με προεξάρχοντα τον Θεόδωρο Χήρα, συμμετείχαν στον αγώνα είτε ως δρομείς είτε εμψυχώνοντας με θερμό χειροκρότημα τους εκατοντάδες αθλητές που αγωνίστηκαν στον 1ο  ημιορεινό  ημιμαραθώνιο Γόμφοι trail, «Στα μονοπάτια των προγόνων μας».

Στον χαιρετισμό του προς τους αθλητές και το πλήθος, ο Θεόδωρος Χήρας, μιλώντας στην παρουσιάστρια Λαμπρινή Οικονόμου, ανέφερε χαρακτηρικά: «Σας καλωσορίζουμε στην Τοπική Κοινότητα Γόμφων, να απολαύσετε τη διαδρομή, είναι πάρα πολύ θετικό που ξεκινούν καινούργιες δράσεις στην περιοχή μας, ο δήμος είναι πολύ σημαντικό κομμάτι της ζωής μας, καλό τερματισμό σε όλους».

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia