Σιωπηρή διαμαρτυρία από τους Τρικαλινούς δικηγόρους – Άφησαν 57 λευκά μπαλόνια (Βίντεο)

Σε σιωπηρή διαμαρτυρία προχώρησαν το βράδυ της Πέμπτης οι δικηγόροι των Τρικάλων, σε ένδειξη συμπαράστασης στις οικογένειες των θυμάτων του τραγικού δυστυχήματος των Τεμπών και ως ελάχιστο φόρο τιμής στη μνήμη των θυμάτων της τραγωδίας.

Η συμβολική διαμαρτυρία πραγματοποιήθηκε με μεγάλη συμμετοχή έξω από το Δικαστικό Μέγαρο. Τα μέλη του δικηγορικού συλλόγου κρατούσαν 57 λευκά μπαλόνια, ενώ σχημάτισαν με κεράκια ένα τεράστιο ερωτηματικό στην είσοδο των δικαστηρίων.

Να σημειωθεί πως το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Τρικάλων, αποφάσισε κατά πλειοψηφία την αποχή των μελών του Δικηγορικού Συλλόγου Τρικάλων από τα καθήκοντά τους, συντασσόμενο με την απόφαση της Συντονιστικής Επιτροπής της Ολομέλειας των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος.

Φανερά συγκινημένος, ο πρόεδρος του Δ.Σ. Νίκος Γουγουλάκης, επισήμανε την ανάγκη ταχείας διερεύνησης των αιτιών του δυστυχήματος και απόδοσης ευθυνών.

Η ατμόσφαιρα φορτίστηκε συναισθηματικά κατά την ανάγνωση των μικρών ονομάτων των αθώων θυμάτων της πολύνεκρης τραγωδίας, με τους παρευρισκόμενους δικηγόρους να φωνάζουν «παρών-ούσα».

Δείτε το βίντεο:

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia