Σκανδαλίδης από Τρίκαλα: “Αυτή η παράταξη να γίνει πλειοψηφία”. (video)

Στα Τρίκαλα βρέθηκε απόψε ο πρώην υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Κώστας Σκανδαλίδης στα πλαίσια των συναντήσεων του με στελέχη του ΚΙΝΑΛ και πολίτες με στόχο τη διεύρυνση της παράταξης. «Ο δρόμος γι’ αυτήν την παράταξη έχει αναγέννηση», δήλωσε χειροκροτούμενος από την κατάμεστη αίθουσα του Φρουρίου. (video)

Το πρωτοκλασσάτο στέλεχος του ΚΙΝΑΛ προλόγισε ο γραμματέας της νομαρχιακής επιτροπής Γιώργος Μανώλης, επισημαίνοντας πως στο πρόσωπο του Κώστα Σκανδαλίδη αντικατοπτρίζεται η ιστορία της δημοκρατικής παράταξης. (video)

Το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ εξέφρασε την αισιοδοξία του για την πορεία του ΚΙΝΑΛ, υπογράμμισε τη βεβαιότητα του ότι η ΝΔ θα βρεθεί σύντομα μπροστά σε αδιέξοδα, ενώ για τον ΣΥΡΙΖΑ επισήμανε ότι διέλυσε τις ιδέες της αριστεράς και οδήγησε τη χώρα στα βράχια.

“Είμαστε η μοναδική πολίτικη δύναμη που μπορούμε να οδηγήσουμε τη χώρα σε πολύ κρίσιμες περιόδους. Νιώθουμε και αρκετά μελαγχολικοί γιατί αυτή η παράταξη δεν αξίζει να είναι ένα μικρό κόμμα. Αυτή η παράταξη πρέπει να ξαναγίνει πλειοψηφία” είπε μεταξύ άλλων για να αναφερθεί στη συνέχεια στις διεθνείς εξελίξεις και στην εξ’ ανατολών απειλή λέγοντας εμφατικά πως είναι ένας κόσμος που βρίσκεται σε αταξία. (video)

Για ακόμη μία φορά εξαπέλυσε πυρά κατά του ΣΥΡΙΖΑ που προσπαθεί να υποκαταστήσει το ΠΑΣΟΚ, μαζεύοντας στελέχη του. “Η ηγεσία του είναι μια τυχοδιωκτική ηγεσία, δεν είναι αριστερά. Μας χωρίζει η πολιτική και κυβερνητική πράξη και όχι μόνο ο πολιτικός λόγος…και πάλι η πόρτα είναι ανοιχτή για όσους έχουν εγκλωβιστεί” (video)

Στην εκδήλωση έδωσαν το παρών οι πρώην υποψήφιοι Βουλευτές (στις τελευταίες εκλογές) Γιώργος Ηλιάδης και Κώστας Φαμίσης, οι πρώην Βουλευτές Σούλα Μερεντίτη και Χρήστος Μαγκούφης, ο Δήμαρχος Μετεώρων Θοδωρής Αλέκος, ο πρώην υποψήφιος Δήμαρχος Τρικκαίων Κώστας Κρεμμύδας, ο πρώην Δήμαρχος Τρικκαίων Χρήστος Λάππας, ο πρώην Δήμαρχος Καλαμπάκας Αντώνης Πινιάρας, ο περιφερειακός συμβουλος Θανάσης Τσιάρας και πολλά στελέχη.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia