Σοκ για Τρικαλινή: Κινητό εξερράγη στα χέρια της (εικόνες)

Μιχάλης Μαγειρίας (Δικηγόρος 30χρονης παθούσας) : «Θα προβούμε σε κάθε νόμιμη ενέργεια για την προάσπιση των νομίμων συμφερόντων της οικογένειας»

Σοκ για μία 30χρονη μητέρα στα Τρίκαλα καθώς το κινητό της εξερράγη στα χέρια της και από θαύμα γλίτωσε τα χειρότερα…

Σύμφωνα με τη μαρτυρία της συμπολίτισσας μας, ενώ βρισκόταν στην κρεβατοκάμαρά της με το μωρό της  ηλικίας 16 μηνών, το τηλέφωνο άρχισε να θερμαίνεται και να διογκώνεται. Παράλληλα έβγαζε καπνούς και σπίθες. Από τις σπίθες κάηκε ένα κομμάτι από το στρώμα και κάποιες κάλτσες. Από τα χέρια της παθούσας έπεσε στο πάτωμα και έκαψε ένα κομμάτι του, όπως φαίνεται στη συνημμένη φωτογραφία. Η παθούσα επειδή φοβήθηκε για της ζωή της και τη ζωή του μωρού της το έπιασε και το πέταξε στο μπαλκόνι έξω από το δωμάτιο, όπου αυτό εξερράγη και το περισυνέλλεξαν  στην συνέχεια.

Σε κατάσταση σοκ κάλεσε την Αστυνομία, η οποία ήρθε την επόμενη ημέρα και κατέγραψε το περιστατικό, ενώ στο σπίτι κατέφθασαν αμέσως μετά το περιστατικό και γείτονες που άκουσαν το θόρυβο και τις φωνές. Ο σύζυγός της την μετέφερε  μαζί με το μωρό στο Νοσοκομείο (με όποιο κίνδυνο συνεπάγεται για την υγεία τους λόγω COVID-19)  για εξετάσεις, όπου διαπιστώθηκαν εγκαύματα  στο χέρι της (με φουσκάλες), ενώ ευτυχώς το βρέφος δεν τραυματίστηκε.

Δήλωση Δικηγόρου οικογένειας (Μιχάλη Μαγειρία): Θα προβούμε σε κάθε νόμιμη ενέργεια για την προάσπιση των νομίμων συμφερόντων της οικογένειας, ιδίως για την αποκατάσταση της ηθικής βλάβης που υπέστη όλη η οικογένεια, αλλά και σε όλες τις νόμιμες ενέργειες για να διασφαλίσουμε  ότι κάθε χρήστης της συγκεκριμένης συσκευής θα είναι ασφαλής, για αυτό το λόγο, εκτός των άλλων, θα προβούμε σε αναφορά του περιστατικού στην γενική γραμματεία  καταναλωτή και σε όλες τις αρμόδιες υπηρεσίες για έρευνα του περιστατικού, που μπορεί να οδηγήσει στην αναστολή διάθεσης ή απόσυρση της, όπως φαίνεται στην περίπτωσή μας, ελαττωματικής συσκευής.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia