Σοφία Αλεστά: Η “μούσα” του Παπαστεργίου με ιδέες και δυναμισμό!

Θα μπορούσε κάλλιστα να θεωρηθεί και ως πρέσβειρα της γυναικείας ενασχόλησης στα κοινά. Ένας τίτλος που ταιριάζει γάντι, θα λέγαμε, στο ταμπεραμέντο και την ιδιοσυγκρασία της Αντιδημάρχου Δημοσίων Σχέσεων & Υπηρεσιών Σοφίας Αλεστά.

Η συμπόρευση της με τον Δημήτρη Παπαστεργίου έφερε στην επιφάνεια την ικανότητα της να ενθαρρύνει τους συνδημότες της ώστε να πετύχουν τους στόχους τους!

Η Σοφία Αλεστά έχει αποδυθεί ολοκληρωτικά στο ρόλο που της έχει αναθέσει ο Δήμαρχος και στέκεται με αίσθημα ευθύνης τόσο απέναντι στον εαυτό της όσο και στην Τρικαλινή κοινωνία. Γνωρίζει πως ο προσωπικός της χρόνος δεν επαρκεί για άσκοπες ασχολίες διότι ως γυναίκα πρωτίστως, αγωνιά για τις υποδομές στην πόλη της, ενδιαφέρεται για την ανάπτυξη του τόπου της και είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη σε θέματα παιδείας, κοινωνικής πρόνοιας και πολιτισμού.

Οργανωτική και διορατική κατάφερε να φέρει εις πέρας σημαντικές εκδηλώσεις που ανεβάζουν τον πήχη του πολιτισμού ψηλά. Σημείο αναφοράς η πρόσφατη συναυλία στο πνευματικό κέντρο με τον καταξιωμένο βιολονίστα και αρχιμουσικό Λεωνίδα Καβάκο και την κρατική ορχήστρα Αθηνών.

Συγκινητικές ήταν και οι τριήμερες εκδηλώσεις μνήμης του IHRA στα Τρίκαλα με τα αποκαλυπτήρια του συμβολικού μνημείου στον πεζόδρομο της οδού Πλούτωνος.

Έδωσε τα διαπιστευτήρια της στον εντυπωσιακό διαγωνισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικης Θεσσαλίας που πραγματοποιήθηκε στο κλειστό Γυμναστήριο.

Στο πίσω μέρος του μυαλό της ωριμάζει και η ιδέα της καθιέρωσης Τρικαλινής κωδωνοφορίας με πρωτεργάτες τα μέλη του συλλόγου Καρκαντζαλέων Γοργογυρίου!

Λάτρης του κινηματογράφου παρακολούθησε μεγάλο μέρος των γυρισμάτων της ξένης ταινίας <<born to be murdered>> κοντά στην Αμερικανίδα παραγωγό.

Ευγενική και πάντα πρόσχαρη υποδέχεται καθημερινά δεκάδες συμπολίτες της στο Δημαρχείο τους οποίους αφουγκράζεται με προσοχή και κινεί τα νήματα για τη διευκόλυνση τους.

Στο πλευρό της ο σύζυγος της Θοδωρής Ντούμπας που στηρίζει τις αποφάσεις της και στέκεται στο πλευρό της “άγρυπνος φύλακας”!

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia