Σπουδαία νίκη του ΑΟΤ επί των Γόμφων (ισοφάρισε σε 1-1 τις νίκες)

Παρουσία πάρα πολλών φιλάθλων διεξήχθη στο Δημοτικό κλειστό η σημαντική αναμέτρηση της 18ης αγωνιστικής στον Β όμιλο της Α1 ΕΣΚΑΘ, ανάμεσα στον Α Ο Τρίκαλα και τον πρωτοπόρο Γ Σ Γόμφων. Μετά από ένα δυνατό παιχνίδι , η ομάδα του ΑΟΤ επικράτησε δίκαια με σκορ 62-51 και ισοφάρισε σε 1-1 τις νίκες επί των Γόμφων.

Το ματς κρίθηκε στην εξαιρετική άμυνα που έπαιξαν τα Τρίκαλα σε όλη σχεδόν την διάρκεια και στο πάθος των παικτών “εγκλωβίζοντας” τα ατού των Γόμφων. Ο ΑΟΤ προηγήθηκε σε όλο το παιχνίδι , κάποια στιγμή ανέβασε την διαφορά και στο +18 και έφτασε σε μια σπουδαία νίκη ενόψει της συνέχειας αλλά και της προσπάθειας για είσοδο στην τετράδα των πλέι οφ του ομίλου.

To κλειστό ματς του πρώτου μέρους με τις άμυνες να κυριαρχούν είχε σαν αποτέλεσμα ο αγώνας να πάει σε πολύ χαμηλό σκορ. Ανέβασε στροφές στην τρίτη περίοδο ο Α Ο Τρίκαλα και πήρε διαφορές, τις οποίες και κράτησε μέχρι το τέλος. Οδήγησαν το σκοράρισμα από πλευράς ΑΟΤ , ο Λεπενιώτης , ο Τόλλιος με καθοριστικά 4 τρίποντα και ο Γκαντιάς, ενώ αγωνιστικότατοι ήταν όλοι οι παίκτες.
Η ομάδα δούλεψε πολύ στο παρκέ του γηπέδου για να πάρει αυτή τη νίκη και αξίζουν σε όλους συγχαρητήρια.

Δεκάλεπτα : 15-12,29-22,47-35,62-51

ΑΟΤ (Παναγιώτου) Λεπενιώτης 27 (1),Γκαντιάς 11, Πατιτάκης ,Τόλλιος 14 (4), Απέργης 3 (1), Ούτος, Νικόπουλος, Σοφικίτης 2,Διαλεσιώτης 2, Φούντας 3, Μερίτσης

Η διοικούσα επιτροπή του τμήματος καλαθοσφαίρισης του Ερασιτέχνη Α Ο Τρίκαλα, συγχαίρει τους παίκτες και τον προπονητή για τη νίκη και την εμφάνιση και ευχαριστεί τους πολλούς φίλους που βρέθηκαν στο κλειστό για τον αγώνα αλλά και τον σύνδεσμο των Σακαφλιάδων για την στήριξη.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia