Σπουδαία νίκη του ΑΟΤ στα Χανιά!

Σπουδαία νίκη με παλικαρίσια εμφάνιση πέτυχε η ομάδα στα Χανιά κερδίζοντας τον ΑΟΧ με 1-2 παρά το γεγονός ότι βρέθηκε πίσω στο σκορ. Και μπορεί οι γηπεδούχοι να προηγήθηκαν στο 41΄με πέναλτι του Διαμαντόπουλου ωστόσο οι ποδοσφαριστές του Αποστόλη Χαραλαμπίδη δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη.

Στο 82′ έπειτα από εκτέλεση φάουλ από τον Παπαγεωργίου, ο Σουλιώτης με κεφαλιά ισοφάρισε σε 1-1 και στο 84′ έπειτα από αντεπίθεση, ο Αλμπάνης με πλασέ ολοκλήρωσε την ολική ανατροπή και χάρισε στην ομάδα μας ένα πολύ σημαντικό τρίποντο, που την ανεβάζει στην 2η θέση της βαθμολογίας.

Χανιά: (Αλέκος Βοσνιάδης): Κουτζαβασίλης, Αναστασόπουλος, Ανδρέου, Ζιούλης, Σωτηράκος, Πλέγας (88′ Βρεττός), Παναγιωτούδης, Κάρλος (64′ Μασένα), Σουντουρά (54′ Μπραμπίγια), Βασιλόγιαννης (88′ Κάσσος), Διαμαντόπουλος.

ΑΟ Τρίκαλα: (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Γιακουμής, Νιάρος, Κεχαγιάς (71′ Ελευθεριάδης), Σουλιώτης, Πιαστόπουλος, Ριζογιάννης, Παπαγεωργίου, Σκόνδρας (60′ Αλμπάνης), Πέλκας (79′ Ντιαλόσι), Φασίδης (46′ Ευθυμίου), Σταματής (79′ Σιλβάνο).

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia