Στάση εργασίας Δημοτικών Υπαλλήλων. ‘Ερευνα για το θάνατο του συναδέλφου τους. (VIDEO)

Σε 2ωρη στάση εργασίας προχώρησαν το πρωί οι Δημοτικοί υπάλληλοι στα Τρίκαλα, στο πλαίσιο απόφασης που έλαβε το συνδικαλιστικό τους όργανο, σε ένδειξη πένθους για τον τραγικό θάνατο του Σωτήρη Μπραχάλα, χθες το πρωί στο Ρίζωμα,κατά την εκτέλεση του καθήκοντος.Οι δημοτικοί υπάλληλοι συγκεντρώθηκαν στις 9 έξω από το Δημαρχείο με τη θλίψη αποτυπωμένη στο βλέμμα τους.

Άδειο ήταν και το Δημαρχιακό Κατάστημα κατά τη διάρκεια της δίωρης αποχής των υπαλλήλων.Ελάχιστοι παρέμειναν στα πόστα τους για λόγους ασφαλείας και εύρυθμης λειτουργίας της πόλης.

dav
sdr

Τη θλίψη τους μοιράστηκε και ο Δήμαρχος της πόλης κ.Δημήτρης Παπαστεργίου, συμμετέχοντας στη δίωρη στάση των εργαζομένων.Εκεί, ενημερώθηκε δια ζώσης για τα προβλήματα καθημερινότητας των εργαζομένων στην καθαριότητα, δείχνοντας αμέριστη κατανόηση στις ανησυχίες τους.

Αξίζει πάντως να αναφερθεί ότι βρίσκεται σε εξέλιξη αυτεπάγγελτη έρευνα που διέταξε η Εισαγγελία και η Επιθεώρηση Εργασίας, ώστε να χυθεί φως στις συνθήκες θανάτου του συναδέλφου τους.Η νεκρώσιμος ακολουθία θα τελεστεί αυριο Πέμπτη στις 12:30 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου Τρικάλων. Εκεί, συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι θα πουν το τελευταίο αντίο στο άτυχο Δημοτικό υπάλληλο.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia