Στέφανος Καλαμαράς “Η ήρεμη δύναμη” του Μαράβα.

Σε όλη του τη ζωή έχει μάθει να βρίσκεται με τα μανίκια “σηκωμένα” αναζητώντας το καλύτερο που θα τον “εκτοξεύσει” και θα τον κάνει να ξεχωρίσει ανάμεσα στους πολλούς. Η άσβεστη δίψα για διάκριση είναι η πηγή της δύναμης του, η ατμομηχανή της ψυχής του, το ανεξάντλητο μεράκι που τον οδηγεί εδώ και πολλά χρόνια στην επιτυχία. Μεθοδικός και αθόρυβος, ο στενός συνεργάτης του Δημάρχου Πύλης Κώστα Μαράβα και πρώην αντιδήμαρχος, δε θα μπορούσε να απουσιάζει από το ψηφοδέλτιο νίκης του συνδυασμού “Πρώτα ο άνθρωπος”.

Από το 2010, οπότε και ξεκίνησε αυτό το ωραίο ταξίδι στην αυτοδιοίκηση, Στεφανος Καλαμαράς (πέντε χρόνια πρόεδρος της Μονομετοχικής ΑΕ και του χιονοδρομικού κέντρου Περτουλίου) και Κώστας Μαράβας, πορεύονται μαζί, μια γροθιά, με κοινό όραμα και συγκεκριμένη στόχευση! ” Να αναδείξουν τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του Δήμου Πύλης και να καταστήσουν την ευρύτερη περιοχή πόλο έλξης επισκεπτών χειμώνα – καλοκαίρι.”  

Ο δρόμος μακρύς και ανηφορικός, όμως την πενταετία που ολοκληρώνεται, μπήκαν τα γερά θεμέλια πάνω στα οποία θα πατήσουν και στην επόμενη θητεία, με το λαό της Πύλης να τους επανεκλέγει πανηγυρικά από την πρώτη Κυριακή!

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia