Σταύρος Καλαφάτης “Μήνυμα καταδίκης του ΣΥΡΙΖΑ θα στείλουν οι ευρωεκλογές”

Η Νέα Δημοκρατία βρίσκεται σε προεκλογική εγρήγορση γεγονός που καταδεικνύουν οι συνεχείς επισκέψεις πρωτοκλασάτων στελεχών στα Τρικαλα. Χθες, βρέθηκε στην πόλη μας, στο πλαίσιο περιοδείας, η υποψήφια ευρωβουλευτής κα Αννα Ασημακοπούλου, ενώ σήμερα τη σκυτάλη των επισκέψεων πήρε ο βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης της Ν.Δ κ. Σταύρος Καλαφάτης.

Πλαισιωμένος από τον βουλευτή Κώστα Σκρέκα, τον πρώην βουλευτή Ηλία Βλαχογιάννη, τον πρόεδρο της τοπικής ΝΔ Κώστα Τρέλλη και τον πρόεδρο της ΔΗΜΤΟ Βασίλη Κρανιά, ο βουλευτής από την συμπρωτεύουσα επισκέφτηκε τον Δήμαρχο Τρικκαίων κ.Δημήτρη Παπαστεργίου με τον οποίο είχαν μια διεξοδική συζήτηση γύρω από τις αλλαγές που φέρνει στο αυτοδιοικητικό φάσμα ο “Κλεισθένης”.

Ο κ.Καλαφάτης τόνισε ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ “μπαχαλοποιεί” ο,τι δεν μπορεί να ελέγξει και στάθηκε στο μεγάλο στοίχημα που καλείται να αντιμετωπίσει η Τοπική Αυτοδιοίκηση, με δεδομένο ότι στους δήμους που θα υπάρξει δεύτερη Κυριακή, “ο Δήμαρχος θα είναι περισσότερο…Δημαρχεύων”, όπως είπε χαρακτηριστικά. Όσον αφορά τις ευρωεκλογές, ο κ.Καλαφάτης υπογράμμισε ότι θα αποτελέσουν μεγάλη δημοσκόπηση η οποία θα καταδικάζει την κυβερνητικη πολιτική.Η επικράτηση της Ν.Δ.στις ευρωεκλογές θα στείλει ξεκάθαρο μήνυμα νίκης της Νέας Δημοκρατίας στις εθνικές εκλογές.

Στην πρωτοβουλία της Δημοτικής Αρχής Τρικκαίων να κρατήσει τους νέους αγρότες και κτηνοτρόφους στην περιοχή, μέσα από δράσεις που θα δρομολογήσει στο άμεσα προσεχές διάστημα, αναφέρθηκε ο Δήμαρχος Δημήτρης Παπαστεργίου. Μπορεί να χάθηκε η ευκαιρία των πανεπιστημιακών σχολών αλλά αν συνδυάσουμε τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του τόπου με την παράδοση, μπορούμε να φέρουμε κοντά στην τοπική αυτοδιοίκηση τους νέους αγρότες” 

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia