Στην Αθήνα μεταβαίνουν οι Τρικαλινοί συνταξιούχοι – Χαριστική βολή η ακρίβεια

Οι κ.κ. Πρεβέντης θεόδωρος, Κοκόρας Γιάννης, Γκότζιας Στέφανος, Ζωγράφος Ηλίας και Χαχάμης Γιώργος έδωσαν το σύνθημα του αγώνα και των διεκδικήσεων.

Δύο λεωφορεία με επιβαίνοντες συνταξιούχους θα αναχωρήσουν νωρίς το πρωί της Παρασκευής 24/6/2022 από τα Τρίκαλα με προορισμό την πρωτεύουσα, όπου θα δώσουν δυναμικό παρών στην πανελλαδική συγκέντρωση των συνταξιούχων στην πλατεία Κλαυθμώνος. Σύμφωνα με τους διοργανωτές θα ακολουθήσει πορεία στο πρωθυπουργικό μέγαρο.

Για την επικείμενη κινητοποίηση αλλά και τη δεινή κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει μετά και την επέλαση της ακρίβειας μίλησαν στα τοπικά μέσα ενημέρωσης τα μέλη της συντονιστικής επιτροπής συνταξιουχικών σωματείων ν.Τρικάλων. «Οι συνταξιούχοι βρίσκονται στα τάρταρα μετά το πετσόκομα της 13ης και 14ης σύνταξης, ενώ η μείωση στα επικουρικά και το ΕΚΑΣ έσφιξε ακόμα περισσότερο τη θηλιά στο λαιμό μας. Σα να μην έφταναν όλα αυτά που μας έχουν φέρει στα όρια της απόγνωσης, ήρθε η χαριστική βολή με το κύμα ακρίβειας που σαρώνει την αγορά με αποτέλεσμα να περιοριζόμαστε στα απολύτως απαραίτητα». Όπως τόνισαν είναι αποφασισμένοι να συνεχίσουν τον μαραθώνιο δρόμο του αγώνα προκειμένου να δοθούν όλα όσα τους ανήκουν. Με μαζική συμμετοχή και πύκνωση των γραμμών στους αγώνες θα μπορέσουν να διεκδικήσουν ό,τι έχουν πληρώσει με την δουλειά τους.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia