Στην Καλαμπάκα η Κατερίνα Παπακώστα – Επισκέψεις σε Κέντρο Υγείας και Αστυνομικό Τμήμα

Παρά τις επιταγές των κοινοβουλευτικών της υποχρεώσεων, η Τρικαλινή Βουλευτής Κατερίνα Παπακώστα πραγματοποίησε μια σειρά επισκέψεων στην περιοχή της Καλαμπάκας, ξεκινώντας από το Κέντρο Υγείας και έπειτα στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής.

Κατά την επίσκεψή της στο Κέντρο Υγείας, η Βουλευτής συναντήθηκε με τον νέο Διευθυντή κ. Ζήση Κελεπούρη, ευχόμενη καλή αρχή στην ανάληψη των νέων του καθηκόντων, ενώ παράλληλα σε κοινή συνομιλία με το ιατρικό και παραϊατρικό προσωπικό του Κ.Υ και τον Διευθυντή συζητήθηκε η ενεργειακή αναβάθμιση του κτηρίου και η σύνδεσή του με το φυσικό αέριο. Γεγονός, που θα καταστήσει πιο λειτουργικό το κτήριο και ειδικά κατά τους χειμερινούς μήνες.

Ο Διευθυντής και σύσσωμο το προσωπικό συνεχάρηκαν την κα. Παπακώστα για τις ενέργειές της, που οδήγησαν στην επίλυση του χρόνιου ζητήματος σχετικά με τη δωρεά του ασθενοφόρου οχήματος.

Εν συνεχεία, η Βουλευτής συνάντησε τον Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Καλαμπάκας κ. Λαφαζάνη Ευάγγελο, όπως και το αστυνομικό προσωπικό και η συζήτησή τους περιστράφηκε αρχικά γύρω από το κτηριακό, του οποίου η ανέγερση κρίνεται αδήριτη, για τις ανάγκες του Α.Τ. Επιπλέον, τονίστηκε πως μια αναβάθμιση του υλικοτεχνικού εξοπλισμού, θα υποβοηθούσε σημαντικά το έργο του προσωπικού για την καλύτερη εξυπηρέτηση του πολίτη.

Η Τρικαλινή Βουλευτής, αφού κατέγραψε κάθε ανάγκη του Κ.Υ, αλλά και του Α.Τ Καλαμπάκας, δεσμεύτηκε ώστε να προωθήσει άμεσα τα αιτήματα τους στα αρμόδια Υπουργεία.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia