Στην παρουσίαση του Βιβλίου του Ηλία Βλαχογιάννη ο Κώστας Μαράβας

 

               

Στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Τρικάλων έγινε η παρουσίαση του βιβλίου του  Ηλία Βλαχογιάννη πρώην Βουλευτή και Νομάρχη, στις 11.00 και την παρουσίασε ο δημοσιογράφος Γεώργιος Παπαγεωργόπουλος.

Παρόντες ήταν ο Υπουργός Εσωτερικών κ. Μάκης Βορίδης, ο Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Λευτέρης Οικονόμου, ο πρώην Υπουργός κ. Χρυσοχοΐδης, ο Βουλευτής κ. Ανδρέας Λοβέρδος, ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ και Δήμαρχος Τρικκαίων κ. Δημ. Παπαστεργίου, οι οποίοι έκαναν και τους απαραίτητους χαιρετισμούς.

Χαιρετισμούς έκαναν επίσης ο Υπουργός Ενέργειας κ. Κων/νος Σκρέκας, και  ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας  κ. Κων/νος Αγοραστός.

Τέλος την εκδήλωση έκλεισε ο κ. Ηλίας Βλαχογιάννης με σύντομη ομιλία του ευχαριστώντας όλους για την παρουσία τους , αναφερόμενος περιληπτικά για το περιεχόμενο του βιβλίου του με τα έργα του και τις παρεμβάσεις του τόσο σαν Νομάρχης όσο και σαν βουλευτής.

Παρόντες επίσης ήταν η βουλευτής κ. Κατερίνα Παπακώστα , ο Αντ/ρχης κ. Χρήστος Μιχαλάκης, ο Δήμαρχος Πύλης κ. Κων/νος Μαράβας και ο Δήμαρχος Μετεώρων κ. Θεόδωρος Αλέκος  και ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Πύλης κ. Αθανάσιος Μπαλατσούκας.

Ο Δήμαρχος Πύλης κ. Κων/νος Μαράβας είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τον Υπουργό κ. Σκρέκα ,τον Υπουργό κ. Βορίδη και τον Περιφερειάρχη κ. Κων/νο Αγοραστό.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia