Στην πρώτη τηλεδιάσκεψη της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας συμμετείχε ο Θανάσης Λιούτας 

Στις νέες ανάγκες που ο Κορωνοϊός έχει δημιουργήσει, προσαρμόζεται η παράταξη της Νέας Δημοκρατίας με την Πολιτική Επιτροπή του κόμματος να δημιουργεί πλατφόρμες συζήτησης και ενημέρωσης των μελών της μέσω του διαδικτύου. 

Στην πρώτη τηλεδιάσκεψη της Πολιτικής Επιτροπής, που ως θέμα είχε το ερώτημα εάν η πανδημία του Κορωνοϊού έρχεται να αλλάξει τις ηθικές μας αξίες και τον ευρωπαϊκό τρόπο ζωής, συμμετείχε και ο Τρικαλινός βουλευτής Θανάσης Λιούτας. Τη συζήτηση συντόνισαν, ο Γραμματέας κ. Γιώργος Στεργίου και ο Εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ κ. Τάσος Γαϊτάνης.

Οι εισηγητές, αρμόδιοι επιστήμονες, κα Έφη Βαγενά και κ. Μανώλης Δερμιτζάκης,  «έφεραν» στο τραπέζι της συζήτησης τη γνώση τους και την εκτίμησή τους για τις μελλοντικές εξελίξεις. Ο σημαντικός ρόλος του πολιτικού και της πολιτικής στη νέα εποχή επίσης συζητήθηκε εκτενώς, θέμα που οδήγησε σε ζωντανές τοποθετήσεις.

Από την πλευρά του ο κ. Λιούτας χαιρέτισε την εκδήλωση, υπογραμμίζοντας ότι η σημασία τέτοιων διασκέψεων και συζητήσεων αυτή την περίοδο είναι πολύ σημαντική, ιδιαιτέρως για να ερχόμαστε σε επαφή με την άρτια επιστημονική γνώση, η οποία ήδη περιγράφει και ακόμη περισσότερο θα το κάνει στο μέλλον, τον τρόπο με τον οποίο θα διαμορφωθούν τα πράγματα και τελικά οι ζωές μας.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia