Στηρίζει το δίκαιο αίτημα των Κυνηγών της Πύλης, ο Θοδωρής Χήρας

Συνάντηση με τον πρόεδρο του Κυνηγετικού Συλλόγου Πύλης Θανάση Μανούρα και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου είχε ο Θοδωρής Χήρας, στο περιθώριο της επιτυχημένης Έκτακτης Γενική Συνέλευση του Κυνηγετικού Συλλόγου Πύλης, η οποία πραγματοποιήθηκε στην Πύλη για ενημέρωση των μελών του πάνω στο νομικό πλαίσιο για την ευζωία των ζώων ( Νόμος 4830 / 18.09.21, ‘’πρόγραμμα ‘’Άργος’’ και Υπουργική απόφαση Πέτσα, 31932 / 20.04.23).

Ο υποψήφιος δήμαρχος Πύλης παρακολούθησε με αμείωτο ενδιαφέρον τις εργασίες της έκτακτης γενικής συνέλευσης κατανοώντας πλήρως την ανησυχία και την αγανάκτηση που επικρατεί στον κυνηγετικό κόσμο της Πύλης, συντασσόμενος απόλυτα με τις ενέργειες του που αποσκοπούν στην απόσυρση των διατάξεων που αφορούν την υποχρεωτική στείρωση των κυνηγετικών σκύλων.

Μετά το πέρας της πολυπληθούς εκδήλωσης ακολούθησε διεξοδική συζήτηση σε εγκάρδιο κλίμα και φυσικά τέθηκαν θέματα τοπικού ενδιαφέροντος μιας και η περιοχή βρίσκεται σε προεκλογική τροχιά και το ενδιαφέρον όλων για το μέλλον του δήμου Πύλης είναι έντονο.

Διακρίνονται στη φωτογραφία οι κ.κ. Θανάσης Μανούρας, πρόεδρος Κυνηγετικού Συλλόγου Πύλης, Θοδωρής Χήρας, υποψήφιος Δήμαρχος Πύλης, Αθανάσιος Ζαχαράκης, Δ/ντης του Κέντρου Υγείας Τρικάλων, ο Γιώργος Μιζάκης, γνωστός δικηγόρος και κυνηγός, Νίκος Μάνιος, Υπεύθυνος Θήρας Δασαρχείου, τα μέλη του ΔΣ του Κυνηγετικού Συλλόγου Πύλης κ.κ. Γιώργος Τσουτσόπουλος και Μάριος Μαγκούτης και ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Πύλης Γιώργος Χήρας.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia