Στη βελτίωση του δρόμου Μουριά – Λυγαριά προχωρά η Περιφέρεια Θεσσαλίας

Στη βελτίωση του δρόμου που συνδέει τη Μουριά με τη Λυγαριά στην Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων προχωρά το επόμενο διάστημα η Περιφέρεια Θεσσαλίας, καθώς εγκρίθηκε από την Οικονομική Επιτροπή η δημοπράτηση του εν λόγω έργου. Το έργο «Συντήρηση οδού Μουριά – Λυγαριά» προϋπολογισμού 150.000 ευρώ χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Θεσσαλίας.

Ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός σε δηλώσεις του ανέφερε τα εξής:

«Σε συνεργασία με τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Τρικάλων Χρήστο Μιχαλάκη, τους Περιφερειακούς Συμβούλους και τις υπηρεσίες μας, προχωράμε σε παρεμβάσεις οι οποίες ενισχύουν την ασφάλεια του οδικού δικτύου της Π.Ε. Τρικάλων και διευκολύνουν την επικοινωνία των ανθρώπινων κοινοτήτων. Προχωράμε ένα χρήσιμο έργο  που βελτιώνει το οδικό τμήμα από τη Μουριά προς τη Λυγαριά. Συνεχίζουμε τα έργα που δίνουν δουλειά στους ανθρώπους και ρίχνουν χρήμα στην τοπική, πραγματική οικονομία» προσθέτει ο Περιφερειάρχης.

Με  την  παρούσα  εργολαβία  θα  γίνουν  εργασίες  συντήρησης  του  ασφαλτοστρωμένου  οδικού  δικτύου  στο δρόμο Μουριά – Λυγαριά,  προς  εξασφάλιση  ομαλής  και  ασφαλούς  κυκλοφορίας. Γενικώς  θα  εκτελεστούν  εργασίες  οδοστρωσίας, σήμανσης, ασφαλτικών καθώς και ερεισμάτων στα  τμήματα  που  θα  υποδειχθούν  από  την  Υπηρεσία με σχετικό πίνακα εργασιών.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia