Στη ΝΟΔΕ Τρικάλων η Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου: «Ο θεός να μας φυλάει, οι Έλληνες είδαν την πρώτη φορά αριστερά, δε θα κάνουν το ίδιο λάθος δεύτερη και τρίτη φορά» (Βίντεο)

Παρουσία δεκάδων γαλάζιων στελεχών που γέμισαν ασφυκτικά τα γραφεία του κόμματος, θυμίζοντας εποχές απο το ένδοξο παρελθόν της Νομαρχιακής Οργάνωσης

Στα Τρίκαλα βρίσκεται η ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου, όπου αυτή την ώρα μιλάει μαζί με τον Δήμαρχο Τρικκαίων, κ. Δημήτρη Παπαστεργίου, στην εκδήλωση ενημέρωσης και συζήτησης με πολίτες, με θέμα : «Η Ευρωπαϊκή Ένωση στη Θεσσαλία».

Νωρίτερα συναντήθηκε με τα μέλη της ΔΕΕΠ Τρικάλων όπου την καλωσόρισε ο «οικοδεσπότης» νέος πρόεδρος της Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής Γιάννης Κουτσονάσιος.

Στη συνέχεια η Ευρωβουλευτής του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος και Εκπρόσωπος Τύπου της Ευρωομάδας της ΝΔ τόνισε οτι «κατά τη διάρκεια της διακυβέρνησης Μητσοτάκη μειώθηκαν φόροι, αυξήθηκαν οι επενδύσεις, αυξήθηκαν οι εξαγωγές, αυξήθηκε το ΑΕΠ της χώρας. Για το μέλλον υπόσχεση είναι ότι θα αυξηθούν οι μισθοί». Ταυτόχρονα, άσκησε δριμεία κριτική στον Αλέξη Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ για το καινούργιο πρόγραμμα Πάτρας, λέγοντας με έμφαση «ο θεός να μας φυλάει οι Έλληνες είδαν την πρώτη φορά αριστερά, δε θα κάνουν το ίδιο λάθος δεύτερη και τρίτη φορά».

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia