Στη FΟRMedia TV ο Σωτήρης Μπλέτσας: «Η χώρα στενάζει – Τομές τώρα στο βασικό μισθό και στη φορολόγηση της αισχροκέρδειας» (Βίντεο)

Για την ανάγκη πάταξης της αισχροκέρδειας υπέρ του πολιτη και των καταναλωτών σε συνδυασμό με ουσιαστική αυξηση του βασικού μισθού μίλησε ο υποψήφιος βουλευτής Τρικάλων του ΠΑΣΟΚ Σωτήρης Μπλέτσας, το μεσημέρι της Δευτέρας, στην εκπομπή ΤΙ ΝΕΑ; της FΟRMedia TV, που παρουσιάζει η δημοσιογράφος Σοφία Σπανού.

Ο ίδιος, αφού περιέγραψε την φορολόγηση της αισχροκέρδειας ως απαραίτη προυπόθεση για τη χάραξη πολιτικής υπέρ των λαικών στρωμάτων, υπογράμμισε πως το ΠΑΣΟΚ θα πετύχει πολλά υπερ του πολίτη, του αγρότη, του καταναλωτή και των ασθενών τάξεων, αρκεί να συγκεντρώσει μεγάλο ποσοστό ωστε να γίνει πρωταγωνιστής των εξελίξεων την επομένη των εκλογών.

Αναφερόμενος δε στα βασικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πολίτες, (φτωχοποίηση του λαού, υψηλό ποσοστό ανεργίας, ακρίβεια, μη ύπαρξη ευκαιριών και εργασιών) τόνισε τη σημασία να πολεμηθούν αυτά που χαρακτηρίζει ο ίδιος “τρία δέλτα”, ήτοι διαφθορά, διαπλοκή, απονομή δικαιοσύνης.

Συνεχίζοντας ο τρικαλινός υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ μίλησε για την ανάγκη επαναδιαπραγμάτευσης των λεγόμενων κόκκινων δανείων, τα οποία πουλήθηκαν στα Funds προκειμένου να εχουν προτεραιότητα οι δανειολήπτες και οι εγγυητές. Δείτε όλη τη συνέντευξη:

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia