Στις κάλπες οι δάσκαλοι και νηπιαγωγοί του Ν. Τρικάλων.





Την 27 Νοεμβρίου 2019, ημέρα Τετάρτη και ώρα 8.30 στο Πνευματικό Κέντρο του δήμου Τρικκαίων, θα πραγματοποιηθεί η τακτική Γ.Σ. του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Τρικάλων, με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης όπως αυτά ορίζονται από το καταστατικό του Συλλόγου μας

  1. Απολογισμός έργου του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου.
  2. Οικονομικός απολογισμός και έκθεση της Ελεγκτικής Επιτροπής.
  3. Κριτική και έγκριση πεπραγμένων απερχόμενου Δ.Σ.
  4. Απολογισμός αιρετών ΠΥΣΠΕ.
  5. Ενημέρωση αντιπροσώπων για την 88η Γ.Σ. της ΔΟΕ.
  6. Τοποθετήσεις και ανάπτυξη θέσεων εκπροσώπων παρατάξεων και μεμονωμένων υποψηφίων για το Διεκδικητικό Πλαίσιο και το πρόγραμμα δράσης για τη διετία 2017-2019. 
  7. Αρχαιρεσίες.

Σημείωση: Η εκλογική διαδικασία θα ξεκινήσει με το πέρας της Γενικής Συνέλευσης. Οι συνάδελφοι να έχουν μαζί τους ταυτότητα. Όσοι συνάδελφοι υπηρετούν  με απόσπαση ή είναι αναπληρωτές μπορούν να εγγραφούν την ημέρα της Γ.Σ πληρώνοντας τη συνδρομή στον ταμία (31€ οι αποσπασμένοι, 18€ οι αναπληρωτές και 10€ οι αναπληρωτές Μ.Ω.).

Συνάδελφοι για τη  Γενική Συνέλευση μας έχει δοθεί απ’ τον Δ/ντή Π.Ε άδεια μίας ημέρας. Επομένως η παρουσία όλων των μελών του συλλόγου μας είναι υποχρεωτική και να δηλώσουν την παρουσία τους ενυπόγραφα. Όσοι συνάδελφοι δεν είναι μέλη του συλλόγου έχουν την υποχρέωση να παραβρίσκονται στο σχολείο τους, με ευθύνη των διευθυντών του σχολείου τους.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ



ΤΡΙΚΑΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ



ΤΣΙΑΚΑΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia