Στις κτιριακές εγκαταστάσεις της πρώτης ΤΟ.Μ.Υ ο Σάκης Παπαδόπουλος.

Στις κτιριακές εγκαταστάσεις της πρώτης τοπικής μονάδας υγείας (ΤΟΜΥ) Τρικάλων ξεναγήθηκε το πρωί ο βουλευτής Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ και γιατρός κ.Σάκης Παπαδόπουλος. Πλαισιωμένος από το Τμήμα Υγείας Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ, στο οποίο συμμετείχαν και ο διοικητής και το μέλος του Δ.Σ του νοσοκομείου, Παρθένης Δημήτριος και Καπέλος Γιώργος, ο κ Παπαδόπουλος συζήτησε αναλυτικά με τους υπεύθυνους γιατρούς, κυρίες Νάτσινα και Μακρινιώτη, με την ομάδα Υγείας που αποτελείται από νοσηλεύτριες κοινωνική λειτουργό, επισκέπτρια Υγείας και διοικητικό υπάλληλο, με τον διευθυντή του Κέντρου Υγείας Τρικάλων κ Μουργελά Βασίλη, τον παθολόγο ιατρό κ Ζαχαράκη και τον ορθοπεδικό κ Βακάκη.


Μετά την ολοκλήρωση της επίσκεψης του ο κ. Σάκης Παπαδόπουλος δήλωσε πλήρως ικανοποιημένος για το μεράκι για το οποίο εργάζεται το προσωπικό της ΤΟΜΥ, πάρα τις ελλείψεις που συνεχίζουν να υπάρχουν.

Στη συνέχεια μίλησε με το Δ.Σ του συλλόγου εργαζομένων στο κέντρο Υγείας Τρικάλων, όπου του εξέθεσαν διαφορά προβλήματα στελέχωσης και λειτουργικότητας. Εξερχόμενος των κτιριακών εγκαταστάσεων της πρώτης ΤΟΜΥ,ο βουλευτής Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε: <<Με την ευκαιρία αυτή θα ήθελα να απευθυνθώ στους συμπολίτες μου, να εμπιστευτούν ανεπιφύλακτα τη νέα δομή της πρωτοβάθμιας φροντίδας Υγείας η οποία προσφέρει υπηρεσίες κλινικής και εργαστηριακής εξέτασης, συνταγογράφησης συνεχούς παρακολούθησης. Για τα ζητήματα που μου τέθηκαν θα συνεργαστώ με τους υπουργούς Υγείας, ως και εκ της θέσης του συντονιστή της ΕΠΕΚΕ. Με ικανοποίηση διαπίστωσα ότι όλη η ομάδα του ΤΟΜΥ Τρικάλων έχει συνειδητοποιήσει πλήρως τον σημαντικό ρόλο της και με όρεξη , μεράκι και αφοσίωση ανταποκρίνεται στα καθήκοντα της>>.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia