Στις πέντε κορυφαίες ομάδες της Ελλάδας βρίσκονται οι Τρικαλινοί RobotExperts

Παγκόσμιοι RobotExperts.

Στις πέντε κορυφαίες ομάδες της Ελλάδας βρίσκονται οι RobotExperts, η ομάδα της Ακαδημίας Ρομποτικής της πόλης μας, μετά από την διεξαγωγή του Πανελλήνιου Διαγωνισμού Ρομποτικής FLL 2023, που πραγματοποιήθηκε στις 18-19 Μαρτίου, στον χώρο της ΔΕΘ στην Θεσσαλονίκη, με τις 58 καλύτερες ομάδες της χώρας, όπως αυτές διακρίθηκαν από τους κατά τόπους περιφερειακούς διαγωνισμούς, να συμμετέχουν με πολύ κέφι, ζωντάνια και ταλέντο.

Η ομάδα των RobotExperts κέρδισε την θέση, μετά από έναν συγκλονιστικό τελικό, κερδίζοντας έτσι και το μαγικό χαρτάκι που την στέλνει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα για 3η συνεχόμενη χρονιά !

Επιπλέον, το project που η ομάδα προετοίμασε όλη τη χρονιά και αφορούσε τον σχεδιασμό και την υλοποίηση ασύρματης φόρτισης αυτοκινήτων εν κινήσει, εντυπωσίασε κοινό και κριτές και κατέκτησε την πρώτη θέση πανελλαδικά.

Η σκληρή δουλειά των παιδιών της ομάδας έπιασε τόπο, τα συναισθήματα έντονα στα πρόσωπά τους και ήρθε η ώρα να ανοίξουν τα πανιά τους για νέες διακρίσεις στο εξωτερικό κάνοντας για άλλη μια χρονιά υπερήφανους γονείς, εκπαιδευτές και διαφημίζοντας την πόλη μας στο εξωτερικό.

Η ομάδα των RobotExperts θεωρείται πλέον η καλύτερη ομάδα της Θεσσαλίας και μια από τις κορυφαίες της χώρας μας καθώς τα 3 τελευταία χρόνια έχει κατακτήσει 3 φορές την πρόκριση για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ρομποτικής με τις διακρίσεις της στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ρομποτικής, Βραβεία για το καλύτερο project της χώρας μας (1η και 3η θέση) και Βραβείο 2ης θέσης στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα (κατηγορία on the spot).

Πολύτιμοι σύμμαχοι της ομάδας στην προσπάθειά της στάθηκαν οι εταιρείες της πόλης μας ΟΛΥΜΠΟΣ, Κέντρο Δικύκλου Πλακώνας και ΚΔΑΠ “Μάθηση”.

Πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά της ομάδας, Στέλλα Χαχοπούλου,  Γιώργο Χαχόπουλο, Σεραφείμ Τσιγάρα, Δημήτρη Τσάτσο, Κατερίνα Τζίκα, Αναστασία Πλακιά, Σταύρο Δημόπουλο, Αλέξανδρο Δημητρίου, Βαγγέλη Γιώτα και Νίκο Γετερίδη,  που μας κάνουν περήφανους, και φυσικά στους προπονητές τους Επαμεινώνδα Αγγέλη και Κωνσταντίνο Δημητρίου.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia