Στον Έβρο ο Κώστας Αργυρούσης

Μνήμες από το μακρινό 1990 και την ταραχώδη περίοδο της Αλβανίας, σύρθηκαν στην επιφάνεια για τον δημοσιογράφο Κώστα Αργυρούση, τότε που ως νεαρός ρεπόρτερ κάλυπτε ειδησεογραφικά την εξέγερση των Αλβανών, μέσα από την… εμπόλεμη ζώνη.

Σήμερα, ο πεισματάρης Τρικαλινός δημοσιογράφος, με τον συνοδοιπόρο και “μάχιμο” οπερατέρ Βασίλη Κωσταντάκο, βρέθηκε στα ελληνοτουρκικά σύνορα στον Έβρο για να καταγράψει την τιτάνια προσπάθεια του στρατού και της αστυνομίας να αποτρέψουν την είσοδο προσφύγων και μεταναστών σε ελληνικό έδαφος.

Σε συνεχή επικοινωνία με τον Γιώργο Παπαγεωργόπουλο και το στούντιο του “Ράδιο Ζυγός”, μετέφερε λεπτό προς λεπτό, με επιμονή και έμφαση στη λεπτομέρεια, τον παλμό των γεγονότων από τον ακριτικό Έβρο.

Οι δε συνθήκες του ρεπορτάζ ήταν πραγματικά αντίξοες λόγω των αυστηρών μέτρων ασφαλείας που επέβαλαν οι αρχές κοντά στη ζώνη των συνόρων, εντούτοις ο έμπειρος δημοσιογράφος είχε τον τρόπο να “ξεγλυστράει” προκειμένου να βρεθεί στην πρώτη γραμμή και να μεταδώσει στους Τρικαλινούς και στους ακροατές του FM 100 σε όλον τον κόσμο, όσα δεν μπορούν να δουν…

Ο Κώστας Αργυρούσης καθήλωσε σήμερα το κοινό του Ράδιο Ζυγός. Περιμένουμε την αυριανή ανταπόκριση και φυσικά το υλικό που κατέγραψε ο Κωνσταντάκος!

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia