Στον Κώστα Μαράβα το ΔΣ της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Τρικάλων (Ε.ΑΣ.Υ.Τ)

Εθιμοτυπική συνάντηση με τον Δήμαρχο Πύλης Κώστα Μαράβα είχε το πρωί της Τρίτης το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Τρικάλων (Ε.ΑΣ.Υ.Τ)

Σε φιλικό και εγκάρδιο κλίμα αναπτύχθηκε ουσιαστικός διάλογος για διάφορα θέματα, με κυρίαρχο την ονοματοδοσία οδού στο Δήμο Πύλης προς τιμήν των πεσόντων στο καθήκον συναδέλφων τους.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε στη συνάντηση ο πρόεδρος της Ε.ΑΣ.Υ.Τ Γιάννης Αναγνώστου « Επειδή η απόδοση φόρου τιμής στους πεσόντες για την διατήρηση της κοινωνικής ευημερίας και καταπολέμηση της εγκληματικότητας ήρωες – αστυνομικούς είναι η ελάχιστη υποχρέωση όλων μας, προτείνουμε όπως δοθεί το όνομα του πεσόντα στο καθήκον Αρχιφύλακα Δούλαλα Ηλία σε οδό στο Δήμο σας κε Δήμαρχε».

Απο την πλευρά του ο γραμματέας του συνδικαλιστικού οργάνου των Τρικαλινών Αστυνομικών Λάμπρος Μητσικός, ευχαρίστησε τον κ.Μαραβα για τη στήριξη που διαχρονικά επιδεικνύει προς το Α.Τ Πύλης και τους συναδέλφους που δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό για την αστυνόμευση της ευρύτερης περιοχής.

Ο Δήμαρχος Πύλης ευχαρίστησε τους αστυνομικούς που μερίμνησαν για την ασφαλή μετακίνηση των επισκεπτών της εορταστικής περιόδου, επισημαίνοντας την άριστη συνεργασία του Δήμου Πύλης με τον Διοικητή του ΑΤ Πύλης και όλο το προσωπικό. Πέρα από τις ευχές για το νέο έτος, ο Κώστας Μαράβας ευχήθηκε στα μέλη του νέου ΔΣ καλή και παραγωγική θητεία.

Σε μία συμβολική κίνηση τα μέλη του ΔΣ των Τρικαλινών αστυνομικών πρόσφεραν στον δήμαρχο την εικόνα του προστάτη της ΕΛ.ΑΣ Αγίου Αρτεμίου.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia