Στον Μαραθώνιο της Αθήνας η Act4V


Πολλές είναι οι δράσεις που υλοποιεί αυτό το διάστημα η εθελοντική ομάδα Act4V (Act for Volunteers), στο πλαίσιο όσων έχουν σχεδιαστεί με απώτερο στόχο την προώθηση των αξιών του εθελοντισμού.
  Πρόσφατη δράση η συμμετοχή της ομάδας  στο Πρόγραμμα Εθελοντισμού  του  38ου Αυθεντικού  Μαραθωνίου  της Αθήνας που έλαβε χώρα στις 13 και 14 Νοεμβρίου 2021 στο Καλλιμάρμαρο Παναθηναϊκό Στάδιο.


  Η Act4V σε αυτή τη δράση  έλαβε μια καινοτόμο πρωτοβουλία εντάσσοντας  στο δυναμικό της  ασυνόδευτους  ανήλικους πρόσφυγες που φιλοξενούνται στη Δομή “Νεφέλη 1″του Κοινωνικού ΕΚΑΒ  δίνοντας τους την ευκαιρία να γίνουν   εθελοντές λαμβάνοντας πόστο απασχόλησης για δύο ημέρες. Οι νεαροί έφηβοι συνοδευόταν από εργαζόμενους της Δομής  οι οποίοι στήριξαν την δράση!.


  «Είμαστε περήφανοι για όλους. Τους εθελοντές ,τους δρομείς .τους θεατές που πήραν μέρος σε μια τόσο σημαντική διοργάνωση. Η συμμετοχή των προσφύγων μας γεμίζει μεγαλύτερη χαρά, διότι αποδεικνύει  τον στόχο της  ομάδα μας  που είναι η ευαισθητοποίηση της κοινωνίας  στην  ενίσχυση των συνεργιών που αποσκοπούν στη συνολική κοινωνική μας βιωσιμότητα ενάντια στον κοινωνικό αποκλεισμό » ανέφεραν τα μέλη της Act4V. 

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia