Στον Μιχαλάκη οι παραγωγοί Ροδιού. Ζητούν αποζημιώσεις παγετού

Σε απόγνωση οι παραγωγοί Ροδιού στα Τρίκαλα – Περισσότερα από 20.000 δεντρα βρέθηκαν στο έλεος του Παγετού. Στήριξη από Χρήστο Μιχαλάκη.

Σε πολύ δύσκολη κατάσταση έχουν περιέλθει οι Τρικαλινοί παραγωγοί Ροδιού εξαιτίας του πρόσφατου παγετού που κατέστρεψε περισσότερες από 20.000 Ροδιές, με αποτέλεσμα όπως τονίζουν, να δεχθούν τεράστιο οικονομικό πλήγμα, την ώρα που βρίσκονται σε αδιέξοδο ως προς την επιλογή εναλλακτικής καλλιέργειας.

Το πρωί ομάδα Τρικαλινών παραγωγών Ροδιού, αποτελούμενη από την Νίκη Ζέρβα, τον Χρήστο Γκαγκαστάθη, τον Γιώργο Παπαγεωργίου, τον Γιώργο Ζαρίδα και τον Βασίλη Καλαμάτα, είχε επικοδομητική συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων Χρήστο Μιχαλακη, τον οποίο ενημέρωσε ενδελεχώς για τις συνέπειες της καταστροφής, ζητώντας ταυτοχρόνως την άμεση παρέμβαση του για την αποζημίωση των καλλιεργειών λόγω του παγετού.

Ο Χρήστος Μιχαλάκης συμμερίστηκε απόλυτα την αγωνία των παραγωγών και δεσμεύτηκε να μεταφέρει το αίτημα τους για καταβολή αποζημίωσης στη διάρκεια συνάντησης που θα έχει στην Περιφέρεια Θεσσαλίας για τις δενδρώδεις καλλιέργειες με τον Γενικό Διευθυντή του ΕΛΓΑ, προκειμένου να αποτιμηθεί το μέγεθος της ζημιάς.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia