Στον 17ο Ημιμαραθώνιο Ράξας η πρώτη ευρεία χρήση της εφαρμογής Aesculapp

Στον 17ο Ημιμαραθώνιο Ράξας θα γίνει η πρώτη μεγάλης κλίμακας χρήση της εφαρμογής Aesculapp του Δήμου Τρικκαίων. Η εφαρμογή παρουσιάστηκε πριν δυόμισι μήνες και καταγράφει τα χιλιόμετρα ποδηλασίας, τρεξίματος και βαδίσματος στα Τρίκαλα. Ουσιαστικός της σκοπός, το να προωθήσει την ευεξία των πολιτών, σε μια πόλη με παράδοση στην άθληση, την ποδηλασία και με ευκολία στο βάδισμα.
Ετσι, η συνδιοργάνωση από τον Δήμο Τρικκαίων και τον Σύλλογο Δρομέων Τρικάλων του 17ου Ημιμαραθώνιο της Ράξας και του αγώνα των 10 χλμ. , είναι μια ευκαιρία, προκειμένου και οι δρομείς που θα πάρουν μέρος, να χρησιμοποιήσουν την εφαρμογή. Μάλιστα, κίνητρο για τη χρήση της εφαρμογής είναι, οι τρικαλινοί/ες να έχουν βαδίσει – τρέξει – ποδηλατίσει, 2 φορές την περίμετρο της γης μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2023.
Ο στόχος αυτός θα έρθει πιο κοντά με τον Ημιμαραθώνιο, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή  11  Δεκεμβρίου  2022, με εκκίνηση από την κεντρική πλατεία της Ράξας του Δήμου Τρικκαίων, και επιστροφή στο ίδιο σημείο. Η εκκίνηση θα δοθεί στις 10:00 και η απόσταση είναι 21,1  χλμ.
Για να χρησιμοποιήσει κάποιος/α την εφαρμογή, πρέπει απλώς να την «κατεβάσει» στο κινητό του τηλέφωνο από την ιστοσελίδα του Δήμου Τρικκαίων, στον σύνδεσμο ΕΔΩ 

Φυσικά, την εφαρμογή μπορεί να χρησιμοποιεί κάθε πολίτης στην καθημερινότητά του.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικλα με τους δύο αγώνες και για την εγγραφή σας πατήστε εδώ

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia