Στο Αμπελοχώρι ο Μητροπολίτης Θεόκλητος – Εύσημα στον Σάκη Νικογιάννη

Ξεχωριστή ήταν η Κυριακή 16 Αυγούστου για τον πρόεδρο του Αμπελοχωρίου Καλαμπάκας Σάκη Νικογιάννη και τους κατοίκους του ορεινού χωριού, καθώς τους επισκέφτηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σταγών και Μετεώρων Κύριος Θεόκλητος.

Θερμή υποδοχή επεφύλαξαν στον Δεσπότη δεκάδες πιστοί, ενώ πρώτος τον προσφώνησε ο πρόεδρος του τοπικού Συμβουλίου, υπογραμμίζοντας τη μεγάλη χαρά όλων για την παρουσία του Μητροπολίτη Θεοκλήτου στο Αμπελοχώρι, αφού όπως τόνισε, η επίσκεψη του αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για όλους τους Αμπελοχωρίτες.


Στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Αμπελοχωρίου τέλεσε την θεία Λειτουργία την Κυριακή 16 Αυγούστου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σταγών και Μετεώρων κ. Θεόκλητος. 

Μιλώντας στο ποίμνιο του, ο Μητροπολίτης Θεόκλητος δήλωσε εντυπωσιασμένος από τις ομορφιές του Αμπελοχωρίου και απένειμε τα εύσημα στον πρόεδρο Σάκη Νίκογιάννη για το μεράκι και την σχολαστική εργατικότητα που επιδεικνύει, η οποία αντανακλάται στην περιποιημένη εικόνα του του χωριού και εξέφρασε την επιθυμία του να το επισκεφτεί ξανά εν ευθέτω χρόνω.

Ο Μητροπολίτης Σταγών και Μετεώρων κ. Θεόκλητος, κατά την επίσκεψη του στο Αμπελοχώρι, συνοδευόμενος από τον πρόεδρο της τοπικής κοινότητας Σάκη Νικογιάννη.
Ο Δεσπότης Θεόκλητος δεν έκρυψε τη χαρά του για έργο που επιτελείται στο Αμπελοχώρι.

Έμπλεος χαράς και ικανοποίησης για την πρώτη επίσκεψη του Μητροπολίτη Θεοκλήτου στο Αμπελοχώρι, ο δραστήριος πρόεδρος έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο fb, για την ιστορική επίσκεψη του Ποιμενάρχη:

«Μεγάλη τιμή σήμερα για το χωριό μας. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σταγών και Μετεώρων Κύριος Θεόκλητος, μας τίμησε με την παρουσία του και την τέλεση της θείας Λειτουργίας στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Αμπελοχωριου. Φιλικός, Προσιτός, Ευχάριστος δίπλα στο ποιμνιο του. Τα λόγια, λίγα για να περιγράψουν την καλοσύνη του. Πρώτη φορά στο χωριό μας, και επισκέφθηκε ύστερα από την παρότρυνση μου όλες τις εκκλησίες μας, και οι εντυπώσεις του για το χωριό μας ήταν εξαιρετικες. Έχει ήδη ανανεώσει το ραντεβού του για την επόμενη φορά.
Τόν ευχαριστούμε θερμά για όλα»

Ο Πρόεδρος Αμπελοχωριου,
Αθανάσιος Νικογιαννης.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia