Στο δημαρχείο τα μέλη του Συλλόγου Φίλων Σιδηροδρόμου Τρικάλων – Ζητούν την επιστροφή του μουσειακού τρένου (Βίντεο)

Σε παράσταση διαμαρτυρίας προχώρησαν το πρωί, στο δημαρχείο Τρικκάιων, τα μέλη του Συλλόγου Φίλων Σιδηροδρόμου Τρικάλων. Αίτημα τους να επιστραφεί το μουσειακό τρένο στην πλατεία Πούλιου, μπροστά στον σιδηροδρομικό σταθμό κάνοντας λόγο για αθέτηση της συμφωνίας, όσο αφορά στην επιστροφή και την αποκατάσταση της λειτουργίας του μουσειακού συρμού.

Ο Πρόεδρος του συλλόγου Βασίλης Τριανταφύλλου, μιλώντας στα τοπικά μέσα ενημέρωσης, τόνισε πως η δημοτική αρχή και προσωπικά ο Δήμαρχος Δημήτρης Παπαστεργίου είχαν δεσμευθεί για την μετακίνηση στο πάρκο Ματσόπουλου για τον «Μύλο των Ξωτικών» του μουσειακού συρμού και την επιστροφή στην αρχική του θέση, κάτι που δυστυχώς δεν έχει γίνει μέχρι σήμερα. Αυτό συνιστά κανονική εξαπάτηση, τόνισαν τα μέλη του συλλόγου.

Τα παράπονα των Φίλων του Σιδηροδρόμου Τρικάλων άκουσε η αναπληρώτρια δημάρχου, αντιδήμαρχος Οικονομικών Σοφία Αλεστά, σε συνάντηση που είχαν στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου μαζί με τον νομικό τους εκπρόσωπο Δημήτρη Παπαθανασίου.

Οι Φίλοι του Σιδηροδρόμου σκοπέυουν να φέρουν το θέμα στην αυριανή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, με ερώτηση που θα καταθέσουν προς το σώμα.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia