Στο πλευρό του Κώστα Μαράβα η Σοφία Γκιόμπρια

Γκιόμπρια Σοφία: Θα είμαι υποψήφια με τον συνδυασμό «Πρώτα ο Ανθρωπος», στο πλευρό του Κώστα Μαράβα.



Η Γκιόμπρια Σοφία του Γεωργίου είναι σύζυγος του Νικολάου Γιαννοτάκη και ανακοινώνει την υποψηφιότητά της στις επόμενες δημοτικές εκλογές με τον συνδυασμό του Κώστα Μαράβα «Πρώτα ο Άνθρωπος».
Είναι Πτυχιούχος τμήματος Ιστορίας του Ιονίου Πανεπιστημίου και κάτοχος Μεταπτυχιακό του ίδιου τμήματος.   Ασχολείται πρώτη φορά με τα κοινά, είναι δραστήρια και με την υποψηφιότητά της θέλει να προσφέρει στον τόπο της. Σήμερα εργάζεται ως ιδιωτική υπάλληλος εκπαίδευσης.

Η αντίστροφη μέτρηση στο δρόμο προς τις κάλπες για τις αυτοδιοικητικές εκλογές βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη, γι’ αυτό και θα ήθελα να σας ενημερώσω για την απόφασή μου να δηλώσω ΠΑΡΩΝ. Θα είμαι υποψήφια με τον συνδυασμό «Πρώτα ο Άνθρωπος». Επέλεξα την συγκεκριμένη δημοτική κίνηση και δηλώνω Παρών στην εκλογική διαδικασία, για να μην είμαι Απών από τις εξελίξεις που αφορούν το Δήμο μας για την επόμενη πενταετία.
Ο Κώστας Μαράβας και εγώ, οι οικογένειές μας, παράγουμε, δημιουργούμε και δραστηριοποιούμαστε σε αυτό τον τόπο, τον τόπο που αγαπάμε.
Προφανώς και πιστεύω στη δυναμική που έχει η ομάδα των ανθρώπων με όραμα για το δήμο μας με πρόγραμμα δράσεων που αφορά κάθε περιοχή.

Πιστεύω ότι ήρθε η ώρα να δράσω λίγο πιο ουσιαστικά!

Ο Δήμαρχος την καλωσόρισε στο συνδυασμό του «Πρώτα ο Άνθρωπος» και της ευχήθηκε από καρδιάς δύναμη και καλή επιτυχία.   

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia