Στόλισε για τα Χριστούγεννα ο Μορφωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος Καρυών (εικόνες)

Μορφωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος Καρυών. Στολισμός του συλλόγου μας και της συνοικίας μας εν όψει των Χριστουγέννων!!!


Καθώς η νέα πραγματικότητα που δημιουργήθηκε με τον ιό του covid, έχει αλλάξει τη ζωή μας, που υπό άλλες συνθήκες ή μάλλον υπό όποιες άλλες συνθήκες άνευ κοροναϊού θα ήταν πιο χαρούμενη και πιο εορταστική αυτή την περίοδο…….Ωστόσο σε πείσμα των καιρών, στολίσαμε γιορτινά τον σύλλογο και την συνοικία μας, με ολοκαίνουργιες κατασκευές που τοποθετήθηκαν με την βοήθεια και την συνεργασία όλων των μελών του Δ.Σ αλλά και φίλων- μελών του Συλλόγου.


Το αποτέλεσμα αυτής της ομαδικής συνεργασίας στόχο έχει να δώσει μια άλλη αισθητική στην συνοικία μας και να κάνει χαρούμενους τους κατοίκους και τους επισκέπτες αυτής, βάζοντας τους στο κλίμα των εορτών σε μια αρκετά δύσκολη περίοδο για όλους.


Ευχαριστώ όλους σας για την πολύτιμη βοήθεια σας καθώς επίσης και τον καλό μας φίλο Παναγιώτη Κωτούλα για την χορηγία των όμορφων χρωμάτων με τα οποία βάφτηκαν οι κατασκευές μας.
Ως πρόεδρος του συλλόγου εύχομαι σε όλους αυτές τις δύσκολες ώρες να μην χάσουμε την ανθρωπιά μας, την ευαισθησία και την έγνοια μας. Όλοι μαζί στηρίζοντας ο ένας τον άλλον να ξεπεράσουμε τα δύσκολα. Να ζούμε, να αγαπάμε, να ονειρευόμαστε.
Καλές γιορτές σε όλους!!!

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia