Στύλιος από Τρίκαλα: «Άμεση πρόσβαση διαπιστευμένων μηχανικών στα δεδομένα του κτηματολογίου» (βίντεο)

Στα Τρίκαλα βρέθηκε σήμερα ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, αρμόδιος για ειδικά ψηφιακά έργα και το Κτηματολόγιο, Γιώργος Στύλιος προκειμένου να εγκαινιάσει το νέο κτηματολογικό γραφείο στα Τρίκαλα.

Ακολούθησε επίσκεψη του κυβερνητικού στελέχους στο Δημαρχείο της πόλης, όπου παρουσία του Δημάρχου Τρικκαίων Δημήτρη Παπαστεργίου και του προέδρου του κτηματολογίου Ελλάδας, Δημήτρη Σταθάκη, ενημερώθηκε αναλυτικά για τη λειτουργία του control room από τον ειδικό συνεργάτη του δημάρχου Γιώργο Χρυσόμαλλο.

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στο γραφείο του Δημάρχου με τη συμμετοχή των αντιδημάρχων Δημήτρη Βασταρούχα, Έφη Λεβέντη και του προέδρου του e-trikala Γιάννη Κωτούλα, στη διάρκεια της οποίας ο κ. Στύλιος ανακοίνωσε την διοργάνωση σεμιναρίου για την καλύτερη ενημέρωση των δήμων σχετικά με τις λειτουργίες του νέου κτηματολογίου ώστε να ωφεληθούν οι πολίτες, το κτηματολόγιο και η χώρα και εξήγγειλε την λειτουργία νέας ψηφιακής υπηρεσίας, όπου διαπιστευμένοι μηχανικοί των δήμων και του δημοσίου θα έχουν άμεση πρόσβαση σε όλα τα δεδομένα του κτηματολογίου.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia