Συγκέντρωση για παράσταση διαμαρτυρίας του Συλλόγου Υπαλλήλων Π.Ε. Τρικάλων

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ

ΣΤΙΣ 10:00 Π.Μ.

ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗΡΙΟΥ Π.Ε. ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Υπαλλήλων Π.Ε. Τρικάλων καλεί τα μέλη του να συμμετέχουν στην από κοινού εκκίνηση πολύμορφων κινητοποιήσεων που αποφάσισαν από κοινού 6 Ομοσπονδίες (ΟΣΥΑΠΕ– ΕΜΔΥΔΑΣ – ΟΣΕΑΔΕ – ΠΟΓΕΔΥ – ΠΟΜΗΤΕΔΥ – ΠΟΣΕ ΥΠΕΧΩΔΕ), σε συνέχεια της πρόσφατης Παρέμβασης με θέμα «Δώστε λύση στις μετακινήσεις των Υπαλλήλων που εκτελούν εξωτερική εργασία», καθώς και της απορριπτικής απάντησης του αρμόδιου Υπ. Οικονομικών.

Οργανώνουμε τις παρακάτω κινητοποιήσεις για τον μήνα Φεβρουάριο :

  1. Από τη Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2023 έως και 03-03-2023, οι υπάλληλοι θα εκτελούν εξωτερική υπηρεσία είτε «εντός έδρας», είτε «εκτός έδρας», μόνο με υπηρεσιακά αυτοκίνητα και οδηγό, σταματώντας κάθε χρήση ιδιωτικού αυτοκινήτου ή άλλου μέσου μετακίνησης και κάθε προπληρωμή από την τσέπη μας των εξόδων κίνησης (εισιτήρια, ξενοδοχεία, βενζίνες κλπ).
  2. Καλούμε σε Στάση Εργασίας και Παράσταση διαμαρτυρίας την Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2023  ώρα 10.00 π.μ. στην είσοδο του Διοικητηρίου Π.Ε. Τρικάλων.

 Στη συνέχεια θα επανεξεταστεί η κατάσταση και για τυχόν κλιμάκωση.

Στις 20 Φλεβάρη σταματάμε να χρησιμοποιούμε τα ΙΧ αυτοκίνητα μας για τις εντός και εκτός έδρας μετακινήσεις μας.

Σταματάμε να «χρηματοδοτούμε» τις υπηρεσίες για την εκτέλεση των καθηκόντων μας.Ζητάμε να δοθεί άμεσα λύση στην αποζημίωση μετακινήσεων των Υπαλλήλων που εκτελούν εξωτερική εργασία

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia