Συγκέντρωση στην είσοδο της Ομοσπονδίας ΕΒΕ την Τετάρτη 09 Νοεμβρίου 2022

φωτογραφία αρχείου

Συμμετοχή στις πανελλαδικές συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας την ΤΕΤΑΡΤΗ 09 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2022 για τη στήριξη των επιχειρήσεων από τις επιπτώσεις της τρέχουσας κρίσης.

Πανεθνική Ημέρα Δράσης και Κινητοποίησης.

Η Ραγδαία  αύξηση , ιδίως των τιμών ενέργειας, σε συνδυασμό με τη συσσώρευση υποχρεώσεων λόγω της πανδημίας έχει οδηγήσει σε οικονομικό αδιέξοδο σημαντικό αριθμό μικρών, και πολύ μικρών επιχειρήσεων και αυτοαπασχολούμενων – ελεύθερων επαγγελματιών.

Κάτω από αυτές τις συνθήκες η λήψη ουσιαστικών μέτρων στήριξης των επιχειρήσεων καθίσταται αναγκαία για τη βιωσιμότητά τους.

Τα μέχρι τώρα μέτρα που έχει λάβει η κυβέρνηση έναντι της καλπάζουσας ακρίβειας δεν αντιμετωπίζουν το πρόβλημα στη ρίζα του. Η λογική των οριζόντιων επιδοτήσεων ουσιαστικά προσφέρει πόρους σε ελάχιστες μεγάλες επιχειρήσεις που έτσι μπορούν να αυξάνουν τις τιμές τους και να διατηρούν τα κέρδη τους. Από την άλλη μεριά είναι προφανές ότι η κυβέρνηση  έχει εγκαταλείψει όσους βρίσκονται σε πραγματική ανάγκη, όπως είναι οι χιλιάδες μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις.

Σε αυτό το πλαίσιο οι παραπάνω φορείς με αποφάσεις των οργάνων τους και ύστερα από αποφάσεις της ΓΣΕΒΕΕ και ΕΣΕΕ συμμετέχουν στις πανελλαδικές κινητοποιήσεις που έχουν αποφασισθεί για την Τετάρτη 09 Νοεμβρίου, Από κοινού και με τους εργαζόμενους, ώστε να ληφθούν αποτελεσματικά μέτρα έναντι της ακρίβειας και της υπερχρέωσης.

ΚΑΛΟΥΜΕ : ‘ Ολους τους συναδέλφους  να πάρουν μαζικά μέρος στη συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 09 Νοεμβρίου 2022 και ώρα 10:30 στην οδό Απόλλωνος 10 στην είσοδο της Ομοσπονδίας ΕΒΕ.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia