Συγκινητική και εξαιρετικά μεγάλη η βοήθεια των τρικαλινών σε Συρία – Τουρκία

Μέχρι και αγορές καινούργιων προϊόντων έκαναν τρικαλινοί για να προσφέρουν στους σεισμοπαθείς της Τουρκίας και τη Συρίας. Το διαπίστωσε το προσωπικό των κοινωνικών δομών του Δήμου Τρικκαίων που επί 6 ημέρες εργάστηκαν συγκεντρώνοντας, τακτοποιώντας και μεταφέροντας όλο το υλικό που προσφέρθηκε.
Η απίστευτα μεγάλη προσφορά και βοήθεια των τρικαλινών συγκεντρώθηκε μετά το σχετικό κάλεσμα του Δήμου Τρικκαίων και την προτροπή της ΚΕΔΕ, καταλαμβάνοντας ολόκληρο το ισόγειο του Κέντρου Κοινότητας.
Από την Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου οι πολίτες των Τρικάλων προσέφεραν κουβέρτες, μπουφάν, φαρμακευτικό υλικό για κάθε έναν και μία που τα έχει ανάγκη. Ηταν τέτοια η προσφορά, που η δομή λειτούργησε και το Σαββατοκύριακο, ενώ η προσέλευση τρικαλινών συνεχιζόταν μέχρι και το απόγευμα της Δευτέρας 13 Φεβρουαρίου 2023, παρ’ ότι το φορτηγό έπρεπε να αναχωρήσει το πρωί της Δευτέρας.
Και όχι μόνο αυτό: το ένα φορτηγό σύντομα έγιναν δύο, αμέσως τρία και εξετάζεται το ενδεχόμενο να δρομολογηθεί και τέταρτο.
«Είναι συγκινητική η προσφορά των τρικαλινών για μια ακόμη φορά, προς ανθρώπους που έχουν ανάγκηγ. Είναι μοναδική η φροντίδα και η βοήθεια που οι συμπολίτες επιθυμούν να στείλουν στους σεισμοπαθείς», τόνισε ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας Νίκος Σακκάς, επισημαίνοντας ότι μεταφέρει από καρδιάς, το μεγάλο «ευχαριστώ» σε όλους και όλες που συνέβαλαν, ώστε «να ελαφρυνθούν όσο γίνεται οι δύσκολες στιγμές των σεισμοπαθών».

Από το γραφείο Τύπου

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia